Υποστήριξη & Παραγγελίες: 6944 781 586
0
Your shopping cart is empty!

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση υποκατάστατων γεύματος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου βάρους αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και την Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας των ΗΠΑ. Και για σχεδόν 40 χρόνια η Herbalife Nutrition παρέχει καλή διατροφή μέσω μια πολυποίκιλης σειράς προϊόντων όπου συμπεριλαμβάνεται και η ναυαρχίδα μας, το σέικ υποκατάστασης γεύματος Formula 1.

Ο στόχος μας στην Herbalife είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της σωστής διατροφής. Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να ισορροπήσουμε τη σωστή διατροφή με το να πάμε τα παιδιά στο σχολείο, να φύγουμε βιαστικοί για τη δουλειά και με όλο το στρες της ημέρας, αλλά είναι ουσιώδους σημασίας. Και δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο.

Στην πραγματικότητα είναι σχετικά απλό: σκεφτείτε, "ισορροπία".

Πίνω πράσινο τσάι εδώ και 18 χρόνια! Καθημερινά και αρκετό θα έλεγα… 10-12 φλιτζάνια είναι μάλλον πολύ…

Δεν το κάνω επειδή ξετρελαίνομαι με τη γεύση του… αυτή με αφήνει αδιάφορη, όπως η γεύση του νερού για παράδειγμα. Το πίνω επειδή μου έχουν πει ότι μου κάνει καλό… ή, για να είμαι ειλικρινής, επειδή νομίζω ότι με βοηθάει με τον έλεγχο βάρους κι επειδή μου δίνει ενέργεια… και τελευταία διαπιστώνω ότι μάλλον με βοηθάει και στην αντιγήρανση…

Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο περισσότερο και να δω ποια είναι όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλές. Ορίστε τί ανακάλυψα!

Ορίστε ένας καλός λόγος να τρώτε ένα υψηλό σε πρωτεΐνες πρωινό – το πιο πιθανό είναι ότι θα φάτε λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα χάσετε και λίπος επίσης.

Πετύχετε την καλύτερη ατομική σας επίδοση - το Επίπεδο 10 όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε - με υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και πρόγραμμα άσκησης, σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη σύνθεση του σώματος σας.

Φαίνεται να υπάρχει μία παρανόηση ότι η αθλητική διατροφή είναι μόνο για ελιτ αθλητές. Σίγουρα οι ελιτ αθλητές προπονούνται σκληρά και οι διατροφικές τους απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, αλλά η αθλητική διατροφή βασίζεται σε ένα στέρεο θεμέλιο γενικής διατροφής που μπορεί να ισχύει για όλους: νέους, ηλικιωμένους, αθλητές και ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή.

Η πρωτεΐνη σόγιας είναι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που έχει απομονωθεί από το φασόλι σόγιας. Το μεγαλύτερο μέρος του λίπους και των υδατανθράκων της σόγιας έχουν απομακρυνθεί αφήνοντας μία πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και χορταστική πρωτεΐνη που προσφέρει ποικίλα οφέλη από την υγεία της καρδιάς έως τον έλεγχο βάρους.

Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θέλουν να χάσουν βάρος ή να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες καταφεύγουν στα πρωτεϊνούχα ροφήματα. Αλλά, παρόλη την αυξανόμενη δημοτικότητά τους και αποδοχή ως μία βολική πηγή διατροφής, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, μύθοι και παρανοήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτής της τάξης των λειτουργικών τροφίμων.

Η αλόη βέρα αποτελεί θεραπεία πρώτης επιλογής για περισσότερα απ’ ό,τι απλά εγκαύματα. Αυτός ο αναλυτικός οδηγός εξηγεί την προέλευση αυτού του αρχαίου φυτού και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα είδος διατροφικών ινών; Η κατανάλωση ενός ευρέος φάσματος φυτικών τροφών θα βοηθήσει το σώμα σας να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.
Σελίδα 1 από 4
Web Analytics