10 Ενδιαφέροντα Στοιχεία Σχετικά με τη Formula 1 της Herbalife

 Herbalife Formula 1 Πρωτεϊνούχο Ρόφημα

Ανακαλύψτε 10 στοιχεία που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε για το πρωτοπόρο προϊόν της Herbalife. Καταρρίπτουμε τους μύθους και δημοσιεύουμε νέα για οτιδήποτε αφορά τη Formula 1.

1. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Καθώς πρόκειται για το πιο αγαπημένο ρόφημα* που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο γεύματος στον κόσμο, τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife βοηθούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πετύχουν τους στόχους για την διαχείριση βάρους.

2. ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς και για αυτό υποστηρίζονται επιστημονικά. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα υποκατάστατα γεύματος για τον έλεγχο βάρους συνιστούν ένα ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να ελέγξει κάποιος το βάρος του.

3. ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ

Τα ροφήματα-υποκατάστατα γεύματος F1 περιέχουν ειδική σύνθεση για να παρέχει περιεχόμενο υψηλό σε πρωτεΐνες και τη σωστή ισορροπία μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών. Πολλά ροφήματα πρωτεϊνών που κυκλοφορούν στην αγορά δεν περιέχουν άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, επομένως δεν μπορούν να ταξινομηθούν ως υποκατάστατα γεύματος.

4. 16 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα ροφήματα Formula 1 προσφέρουν τις βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σε κάθε μερίδα. Για παράδειγμα, η Formula 1 με γεύση βανίλιας περιέχει 16 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνες A, D, E και Β. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη λίστα των πλεονεκτημάτων στην ιστοσελίδα MyHerbalife.com.

5. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ

Γίνετε δημιουργικοί με τα ροφήματα F1 για να είστε σίγουροι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ! Για μια υγιεινή στροφή, δοκιμάστε να προσθέσετε φρούτο ή λιναρόσπορο ή φρουτοχυμό. Προτιμάτε το δικό σας με νερό αντί για γάλα; Προσθέστε μια κουταλιά Πρωτεϊνούχου Ροφήματος για να δημιουργήσετε ένα πλούσιο, κρεμώδες και γευστικό ρόφημα.

6. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Ο μύθος ότι οι πρωτεΐνες σόγιας είναι δύσπεπτες δεν ισχύει. Η απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας στα ροφήματα F1 είναι πολύ εύπεπτη. Χάρη στα 18 γρ. πρωτεϊνών (γάλακτος και σόγιας) που περιέχονται σε κάθε μερίδα, η F1 είναι ιδανική για εκείνους που θέλουν να χτίσουν άπαχη μυϊκή μάζα (σε συνδυασμό με άσκηση).

7. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Τα ροφήματα F1 μπορούν να ετοιμαστούν σε μόλις 1 λεπτό - απλά προσθέστε τη σκόνη του F1 σε ένα σέικερ, αναμίξτε με το γάλα και ανακινήστε! Για ακόμη πιο γρήγορη ενέργεια που δεν απαιτεί καμιά προετοιμασία, δοκιμάστε μία μπάρα F1 Express. (Γνωρίζατε ότι η περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ήταν η πρώτη περιοχή στην οποία παρουσιάστηκε αυτό το δημοφιλές προϊόν;)

8. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Τώρα, μπορείτε να δείτε πολλές συνταγές για σέικ με Formula 1 και λεπτομέρειες από τα παρασκήνια της παρασκευή της στο youtube.

9. EXETE ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ...

Τη Formula 1 Free From της Herbalife, ειδικά σχεδιασμένη για εκείνους που ακολουθούν αυστηρούς περιορισμούς στη διατροφή τους, αποτελείται από την Pisane®, μια πρωτεΐνη που προέρχεται από το μπιζέλι. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη η οποία δεν περιέχει γλουτένη, σόγια και λακτόζη.

10. ΣΑΚΧΑΡΑ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Ένα ρόφημα Formula 1 περιέχει παρόμοια ποσότητα σακχάρων με ένα μικρό μήλο. Το κύριο σάκχαρο είναι η φρουκτόζη, υδατάνθρακας με φυσική προέλευση που εφοδιάζει το σώμα με ενέργεια.


 

*Euromonitor International Limited-Ορισμοί κατηγοριών ανά υποκατάστατο γεύματος, 31,2% μερίδιο αγοράς GBO στο σύνολο των καναλιών λιανικής πώλησης, συσκευασμένο τρόφιμο 15ed, αξία λιανικών πωλήσεων σύμφωνα με την ενδεικτική λιανική τιμή