Παγωτό φράουλα από μπανάνες με ρόφημα Herbalife!

Παγωτό από μπανάνες

Εύκολο, γρήγορο και υγιεινό παγωτό με ρόφημα Herbalife. Χωρίς ζάχαρη και γάλα!

Την βασική συνταγή γι αυτό το παγωτό την είχα δώσει πέρσι το καλοκαίρι εδώ. Δεν υπάρχει πιο απλός και γρήγορος τρόπος να φτιάξετε παγωτό από το να βάλετε στο μούλτι παγωμένες μπανάνες! Γίνονται μια παγωμένη κρέμα που μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη ή να προσθέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας και να δώσετε άλλη διάσταση στο παγωτό σας.

Εγώ σ’ αυτά εδώ τα χωνάκια που φτιάχνω για τα παιδιά βάζω και λίγες κατεψυγμένες φράουλες, Ρόφημα Herbalife  γεύση φράουλα και μερικές φορές σοκολάτα σε σταγόνες. Ορίστε η συνταγή:

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΡΟΦΗΜΑ HERBALIFE

Υλικά για 2 μεγάλα χωνάκια

  • 2 μεγάλες μπανάνες κατεψυγμένες
  • 5-6 φράουλες κατεψυγμένες
  • 2 κουταλιές σούπας Ρόφημα Herbalife γεύση Βανίλια ή Φράουλα ή Πρωτεϊνούχο Ρόφημα
  • 1 κουταλιά σούπας σοκολάτα σε σταγόνες ή νιφάδες (προαιρετικά)
  • Λίγο μέλι ή σιρόπι αγαύης αν το θέλετε πιο γλυκό 
  • Λίγο γάλα σόγιας (ένα δάχτυλο) για να χτυπηθούν πιο εύκολα

Προετοιμασία

Από την προηγούμενη μέρα καθαρίστε τις μπανάνες, τυλίξτε τις μία-μία σε διαφανή μεμβράνη και βάλτε τις στην κατάψυξη. Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τις ώριμες μπανάνες που έχουν σχηματίσει μαύρες κηλίδες στην φλούδα τους.

Μπορείτε να βάζετε στην κατάψυξη τις μπανάνες που αρχίζουν να ωριμάζουν και δεν προλαβαίνετε να τις φάτε. Έτσι θα έχετε πάντα στην κατάψυξη μπανάνες για να τις χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε.

Από την προηγούμενη επίσης πλύντε και καθαρίστε τις φράουλες και βάλτε τις σε σακουλάκι στην κατάψυξη. Μπορείτε να βρείτε έτοιμες καταψυγμένες φράουλες σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Εάν δεν βρίσκετε φράουλες χρησιμοποιήστε κομματάκια από κάποιο άλλο ζουμερό καλοκαιρινό φρούτο όπως ροδάκινο, πεπόνι, βερίκοκο κλπ. Αυτά τα φρούτα ταιριάζουν ακόμη καλύτερα με τη γεύση Τροπικά Φρούτα του ροφήματος Herbalife.

Εκτέλεση

  1. Βγάλτε τις μπανάνες από την κατάψυξη και όπως είναι με τη μεμβράνη περάστε τις κάτω από τρεχούμενο νερό για να ξεπαγώσουν λίγο και να ξεκολλήσει εύκολα η μεμβράνη.
  2. Αφού αφαιρέσετε τη μεμβράνη κόψτε τις παγωμένες μπανάνες και τις φράουλες σε φετούλες και βάλτε τις στο μούλτι 
  3. Προσθέστε τη σκόνη Herbalife, τις σταγόνες/νιφάδες κουβερτούρας, το γάλα σόγιας και το σιρόπι αγαύης ή μέλι και χτυπήστε τα όλα μαζί. 
  4. Στην αρχή θα γίνουν σαν θρυμματισμένος πάγος. Ανοίξτε μερικές φορές το μούλτι για να ξύσετε το μίγμα από τα τοιχώματα και συνεχίστε να το χτυπάτε μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες.
  5. Έτοιμο το παγωτό! Σερβίρετέ το σε χωνάκι αν θέλετε. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση ροφήματος Herbalife θέλετε και όποια φρούτα θέλετε. Όπως κι αν το έχω δοκιμάσει γίνεται υπέροχο!

Εάν δεν έχετε ρόφημα Herbalife (που σας προτείνω βέβαια να πάρετε γιατί είναι πολύ θρεπτικό και υγιεινό) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτες τις μπανάνες μαζί με κάποιο άλλο φρούτο, να προσθέσετε λίγο άρωμα βανίλιας ή αμύγδαλου, ή να βάλετε μέσα λίγη σκόνη κακάο και μέλι – χρησιμοποιήστε την φαντασία σας!

Έτσι μπορείτε κάθε μέρα εύκολα και γρήγορα να φτιάχνετε παγωτό για σας και τα παιδιά σας και να μην καταναλώνετε τα έτοιμα παγωτά που είναι γεμάτα συντηρητικά, χρωστικές υδρογονωμένα λιπαρά και ποιος ξέρει πόσες φορές έχουν λιώσει και ξαναπαγώσει.

Να 'στε καλά!

Νατάσα

Αναζήτηση στο Blog

Εγγραφείτε