Πολύ νόστιμο το τσουρέκι, δε λέω, αλλά έχει μέσα 2 συστατικά που μας φορτώνουν θερμίδες χωρίς να μας δίνουν πολλά θρεπτικά στοιχεία (κενές θερμίδες δηλαδή): το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη. Αυτά καταλήγουν να γίνονται λίπος στο σώμα μας και αυτό δεν το θέλουμε… έτσι δεν είναι; Στη συνταγούλα αυτή αυτά δεν υπάρχουν για να τρώμε τσουρέκι θρεπτικό, χωρίς να γινόμαστε κι εμείς σαν τσουρέκι!
Πώς κατάφερα να έχω ελευθερία και να ορίζω τον χρόνο μου όπως θέλω εγώ!
Ακούμε πολλά για το μεταβολισμό, και συχνά κατηγορούμε τον "χαμηλό μεταβολισμό" μας για την ανικανότητά μας να διατηρήσουμε το βάρος μας υπό έλεγχο. Δείτε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το ρυθμό μεταβολισμού και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον αλλάξουμε.
Η υγιή όψη της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα μας!
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Free From για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για σοκολάτα με το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Herbalife Nutrition, ο Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, βραβεύτηκε από τα Healthy Diet Awards.
Για όλους τους λάτρεις της Βανίλιας, έχουμε την τέλεια γεύση για να καλύψουμε τις προτιμήσεις σας!  Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Κρέμα Βανίλια για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Για όλους τους λάτρεις της γεύσης των Cookies, έχουμε το τέλειο πρωτεϊνούχο ρόφημα! Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Τραγανό Μπισκότο για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Αγριοφράουλα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Φρούτα του Δάσους για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Café Latte για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.