Για όλους τους λάτρεις της Βανίλιας, έχουμε την τέλεια γεύση για να καλύψουμε τις προτιμήσεις σας!  Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Κρέμα Βανίλια για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Για όλους τους λάτρεις της γεύσης των Cookies, έχουμε το τέλειο πρωτεϊνούχο ρόφημα! Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Τραγανό Μπισκότο για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του OPEN BEYOND TV "Ευτυχείτε!" της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019, στην οποία ο διάσημος σεφ Γιώργος Τσούλης, με τη βοήθεια της παρουσιάστριας της εκπομπής Κατερίνας Καινούργιου, ετοίμασε 2 γλυκές, θρεπτικές και υγιεινές συνταγές με τη χρήση των προϊόντων της Herbalife Nutrition - Smoothie με γιαούρτι, φράουλες και Formula 1 Strawberry Delight - Πρωτεϊνούχες Τρούφες Σοκολάτας με Herbalife24 Rebuild Strength.
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Αγριοφράουλα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του OPEN BEYOND TV "Ευτυχείτε!" στην οποία ο Παραολυμπιανικής Μάκης Καλαράς, μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου για την υποστήριξη που του παρέχει η χρήση των προϊόντων της αθλητικής σειράς Herbalife24 κατά τη διάρκεια της προπόνησης του.
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Φρούτα του Δάσους για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020».
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Café Latte για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Δοκιμάστε το νέο υποκατάστατο γεύματος με τη νέα πλούσια και ελαφρώς πικάντικη γεύση Spiced Appple για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Υποδεχτείτε ένα νέο γευστικό και κρεμώδες υποκατάστατο γεύματος με γεύση μπανάνας, το οποίο θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τον έλεγχο του βάρους.
Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-3 τώρα είναι πιο ισχυρό, περιέχοντας περισσότερα EPA και DHA Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανά κάψουλα†.
Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση υποκατάστατων γεύματος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου βάρους αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή...