Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία - Λαμβάνετε Αρκετή Ποσότητα;

Υγιεινή Διατροφή Βιταμίνες

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε το σημαντικό ρόλο που έχουν ορισμένες βασικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς και τα οφέλη που προσφέρει η κατανάλωσή τους μέσω τροφίμων ή διατροφικών συμπληρωμάτων…

Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία συμμετέχουν σε πολλές καθημερινές χημικές αντιδράσεις του σώματός σας και πολλά ιχνοστοιχεία (όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο) έχουν επίσης δομικό ρόλο στο σώμα. Μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το σώμα σας και ένα καθημερινό πολλαπλό συμπλήρωμα σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία συμβάλλει στη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια ισορροπημένη καθημερινή διατροφή, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να λάβετε όλες τις βιταμίνες και ιχνοστοιχεία από τα τρόφιμα που καταναλώνετε. Παρόλο που όλες οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία έχουν το δικό τους συγκεκριμένο ρόλο στο σώμα, ορισμένες παρέχουν οφέλη που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς, ως άτομο, όπως η στήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος ή η διατήρηση της επιδερμίδας σας σε υγιή κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε το σημαντικό ρόλο που έχουν ορισμένες βασικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς και τα οφέλη που προσφέρει η κατανάλωσή τους μέσω τροφίμων ή διατροφικών συμπληρωμάτων…

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΒιταμίνες & Ιχνοστοιχεία

Βιταμίνες: B2 (ριβοφλαβίνη), B3 (νικοτινικό οξύ), B5 (παντοθενικό οξύ), B6, B12, C και φυλλικό οξύ.

Ιχνοστοιχεία: Σίδηρος, μαγνήσιο

Ισχυρισμός: Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης.

Πώς βοηθούν: Η κούραση μπορεί να οφείλεται στην ανεπαρκή πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών. Συμπληρώνοντας τη διατροφή σας με τα θρεπτικά συστατικά που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να μειώσετε το αίσθημα της κούρασης καθώς αυτά μεσολαβούν σε πολλές διαδικασίες του μεταβολισμού και προσφέρουν στα κύτταρα ενέργεια.

Τρόφιμα για κατανάλωση: Μπανάνα (βιταμίνες B6 & C), μαύρη σοκολάτα (σίδηρος και μαγνήσιο), αυγά (βιταμίνες B2 & B12, συν φυλλικό οξύ).

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία

Βιταμίνες: A, B2 (ριβοφλαβίνη), B3 (νικοτινικό οξύ), βιοτίνη

Ιχνοστοιχεία: Ψευδάργυρος, χαλκός, ιώδιο

Ισχυρισμός: Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής επιδερμίδας

Πώς βοηθούν: Αυτές οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία αποτελούν τα βασικά στοιχεία των κυττάρων του δέρματος, και είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική δομή και λειτουργία του, καθώς και για μια υγιή επιδερμίδα.

Τρόφιμα για κατανάλωση: Τυρί (βιταμίνες A & B3, ψευδάργυρος), αρνί (βιταμίνες B2 & B3, συν ψευδάργυρος), λάχανο (βιταμίνη A και χαλκός).

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΒιταμίνες & Ιχνοστοιχεία

Βιταμίνες: A, B6, C, D, φυλλικό οξύ

Ιχνοστοιχεία: Σίδηρος, ψευδάργυρος, χαλκός και σελήνιο

Ισχυρισμός: Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Πώς βοηθούν: Εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη αυτών των βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα ανοσοποιητικά σας κύτταρα μπορούν να ωριμάσουν και να καταπολεμήσουν τις μολύνσεις με αποτέλεσμα τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Τρόφιμα για κατανάλωση: Σπανάκι (βιταμίνες A, B6 & C, φυλλικό οξύ), πορτοκάλια (βιταμίνη C και φυλλικό οξύ), μουρουνέλαιο (βιταμίνες A & D, φυλλικό οξύ, σίδηρος, ψευδάργυρος, χαλκός και σελήνιο).

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣΒιταμίνες & Ιχνοστοιχεία

Βιταμίνες: B1 (θειαμίνη), B2 (ριβοφλαβίνη), B3 (νικοτινικό οξύ), B5 (παντοθενικό οξύ), B6, B12, C και βιοτίνη

Ιχνοστοιχεία: Σίδηρος, ασβέστιο και χαλκός

Ισχυρισμός: Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό που παράγει ενέργεια

+ Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπαρών οξέων και των μακροθρεπτικών συστατικών.

Πώς βοηθούν: Οι παραπάνω βιταμίνες και ιχνοστοιχεία δρουν ως συνένζυμα στο μεταβολισμό των λιπαρών, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών. Τα μικρά μόριά τούς επιτρέπουν τις διαδικασίες που περιλαμβάνουν αυτά τα τρία μακροθρεπτικά συστατικά να εκτελούνται αποτελεσματικά.

Τρόφιμα για κατανάλωση: Ημιαποβουτυρωμένο γάλα (βιταμίνη B12 και ασβέστιο), αμύγδαλα (βιταμίνες B1 & B2, ασβέστιο, σίδηρος και χαλκός), αβοκάντο (βιταμίνες B5 & B6, χαλκός).

Προτάσεις διατροφής με βάση τα 100g του κάθε τροφίμου .Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν έχετε ήδη μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή , δεν θα πρέπει να καταναλώνετε επιπλέον ποσότητες των εν λόγω βιταμινών και ανόργανων συστατικών . Εγκεκριμένοι ισχυρισμοί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή . Κανονισμός ( ΕΕ ) αριθ 432/2012

Φτάστε την ΣΗΠ σας κάθε μέρα με τις Πολυβιταμίνες της Herbalife ειδικές για άνδρες και για γυναίκες!

 

Herbalife Formula 2 Σύμπλεγμα ΠολυβιταμινώνΕίναι σημαντικό να περιλαμβάνετε ποικίλα και ισορροπημένα γεύματα στην καθημερινή διατροφή σας. Ωστόσο, όταν ο τρόπος ζωής σας είναι γρήγορος και δυσκολεύεστε να διατηρήσετε την ισορροπία, υποστηρίξτε τι σώμα σας με το Formula 2 Σύμπλεγμα Πολυβιταμινών για να παρέχετε τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται το σώμα σας.

Το Συμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 της Herbalife είναι μια καθημερινή πολύβιταμίνη με πάνω από 15 βιταμίνες και μέταλλα για να σας βοηθά να φτάνετε την ΣΗΠ σας.