Υποστήριξη & Παραγγελίες: 6944 781 586
0
Your shopping cart is empty!


Το Κλαμπ μας - 24Fit Club!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

24Fit Club Θεσσαλονίκη

Τον Οκτώβριο τους 2012 ξεκινήσαμε τη λειτουργία του 24Fit Club στη Θεσσαλονίκη. 

Σκοπός του 24Fit Club είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων με τις οποίες οι πελάτες μας μαθαίνουν για την υγιεινή διατροφή, γυμνάζονται και παρακολουθούν την προοδό τους.

Μέσα στο 2015 δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ακόμη 4 παρόμοια κλαμπ από Ανεξάρτητους Συνεργάτες της Herbalife. 

Στο 24Fit Club  διεξάγονται οι εξής δραστηριότητες για τους πελάτες μας:

Ομάδες Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους

Πρόκειται για μια σειρά συναντήσεων όπου αναλύονται θέματα διατροφής & υγιεινού τρόπου ζωής διάρκειας 12 εβδομάδων. Για 1 ώρα κάθε εβδομάδα αναλύεται ένα διαφορετικό θέμα. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάθε φορά και ένα Wellness Test για να παρακολουθούν την πρόοδό τους καθώς εφαρμόζουν αυτά που μαθαίνουν. Στο τέλος των 12 εβδομάδων αναγνωρίζονται οι 3 συμμετέχοντες με τα καλύτερα αποτελέσματα και κερδίζουν δώρο! Το πρόγραμμα αυτό είναι ανοιχτό για όλους!

Wellness Test

Με το τεστ αυτό μπορείτε να μάθετε πολλές πληροφορίες για το σώμα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξατομίκευση του προγράμματος σας. Επίσης βοηθάει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα από τις βελτιώσεις που έχετε κάνει στον τρόπο ζωής και διατροφής σας.

Skin Party

Οι πελάτες και οι υποψήφιοι πελάτες μας μπορούν να μας επισκεφθούν για να δοκιμάσουν δωρεάν τα προϊόντα δέρματος της Herbalife. 

Καλέστε μας τώρα στο 6944 781 586 για οτιδήποτε από τα παραπάνω! Θα χαρούμε να σας γνωρίζουμε και να σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής! 

Herbalife 24Fit.gr

Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife από το 1998.

Ιστότοπος: www.24fit.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αναζήτηση Παντού


Δωρεάν Αποστολή σε ΟΛΑ!!

Δημοφιλή Προϊόντα

Web Analytics