Υποστήριξη & Παραγγελίες: 6944 781 586
0
Your shopping cart is empty!


Herbalife® Προϊόντα Αλόης: Η Υψηλότερη Ποιότητα Αλόης από το Χωράφι στο Μπουκάλι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Herbalife Προμηθευτές Αλόης ΒέραΠοιος είναι ο ρόλος σας στην ImrpoVera; Ποια είναι η φύση της συνεργασίας σας με την Herbalife;

Είμαι υπεύθυνος για την ImproVera Μεξικού όπως και για την προώθηση νέων έργων όσον αφορά τις διαδικασίες και τις λειτουργίες στην παραγωγή αλόης βέρα. H Herbalife έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις που εστιάζουν στη διατροφή. Ως αποτέλεσμα η ImroVera ανέπτυξε νέες διαδικασίες για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αλόη που προορίζεται για τα προϊόντα της Herbalife. Η εταιρία συνεργάζεται με την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Herbalife και το τελικό προϊόν το αντανακλά αυτό.

Πώς και πότε ξεκίνησε η ImproVera;

Η ImproVera ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια να συνεργάζεται με παραγωγή αλόης στην Jaumave, στην περιοχή Tamaulipas του Μεξικού. Καθώς βρίσκεται στο Απόθεμα Βιόσφαιρας “El Cielo” της UNESCO, η Juamave παράγει μία από τις καλύτερες αλόες στον κόσμο. Η αλόη της Jaumave έχει τα ιδανικά επίπεδα πολυσακχαριτών και μετάλλων. Είναι μία ζώνη κάτω από τον Τροπικό του Καρκίνου και βρισκόταν κάτω από τη θάλασσα για εκατομμύρια χρόνια. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο το έδαφος είναι τόσο πλούσιο σε μέταλλα.

Ποια είναι τα οφέλη της καλλιέργειας της αλόης βέρα;

Το Μεξικό είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και αγορά αλόης στον κόσμος. Κάθε οικογένεια στο Μεξικό Έχει ένα φυτό αλόης στον κήπο της και είναι μία παράδοση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Η καλλιέργεια της αλόης σ’ αυτή τη ζώνη είναι πραγματικά εύκολη. Μεγαλώνει μόνη της και εδώ το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί με τις πιο ωφέλιμες ιδιότητες. Επίσης, η παραγωγή της αλόης παρέχει σταθερές δουλειές για πολλές οικογένειες στην περιοχή. Η αλόη παράγεται όλο τον χρόνο και απαιτεί φροντίδα όλο το χρόνο επίσης.

Πότε άρχισε η συνεργασία της ImroVera με την Herbalife;

Το 2009 τα στελέχη της Herbalife επισκέπτονταν αγρότες στην αναζήτησή τους για την καλύτερη αλόη. Επισκέφτηκαν την Jaumave και την ImproVera. Ο βασικός σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ερευνήσουν τη λειτουργία και την ανάπτυξη των διαφόρων αγροκτημάτων. Είδαν τις φυτείες, δοκίμασαν την αλόη και μελέτησαν τα φύλλα για να σιγουρευτούν ότι ήταν αυτό που έψαχναν. Η ImroVera ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της Herbalife και έγινε ο μοναδικός τους προμηθευτής. Σήμερα προμηθεύουμε αλόη στην Herbalife σε διάφορες περιοχές όπως ΗΠΑ, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ινδία, και Ασία. Η Herbalife πλέον το έχει κάνει εύκολο να χρησιμοποιούμε αλόη "από το αγρόκτημα στο μπουκάλι". 

Πώς γίνεται η επεξεργασία της αλόης βέρα; Τι μορφές αλόης παρέχετε στην Herbalife;

Η Herbalife αγοράζει χυμό αλόης από την ImproVera. Για την παραγωγή του χυμού αλόης η εμφύτευση και η συγκομιδή γίνονται με το χέρι. Η διαδικασία παραγωγής του χυμού αλόης, από το κόψιμο των φύλλων έως τον ίδιο τον χυμό παίρνει περίπου 12 ώρες. Όταν ο χυμός είναι έτοιμος, ελέγχεται η ποιότητά του πριν φύγει για εξαγωγή στα κέντρα διανομής της Herbalife σε όλον τον κόσμο.

Πόση αλόη αγοράζει η Herbalife από την ImproVera;

Η κοιλάδα της Jaumave έχει περίπου 2.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα όπου καλλιεργούνται Maguey (είδος αγαύης), καρυδιές και αλόη. Η παραγωγή αλόης καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της γης και η Herbalife είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής στην περιοχή. Η ImproVera βρίσκεται εδώ για να παρέχει την καλύτερη αλόη στην Herbalife. Εξατομικεύει την προσοχή στην αλόη μας και διασφαλίζει ότι έχουμε ένα προϊόν που αναποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. 

Πώς αλλάζει η αγορά της αλόης βέρα; Πόσο γρήγορα αναπτύσσεται;

Η συνολική ανάπτυξη συμβαίνει γρήγορα. Χρόνια πριν, η Herbalife είχε μόνο μία γεύση, τώρα έχει πολλές. Η βιομηχανία της αλόης αναπτύσσεται επειδή αναπτύσσεται η ίδια η Herbalife. H Herbalife βάζει αλόη σε διάφορα προϊόντα της και λειτουργεί σε πολλές χώρες.

Πώς πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί η συνεργασία σας με την Herbalife;

Η ImproVera και η Herbalife έχουν μακροπρόθεσμη συμφωνία. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να επεκτεινόμαστε και να αναπτυσσόμαστε και δίνει στην Herbalife μία αλυσίδα εφοδιασμού υψηλής ποιότητας πάνω στην οποία μπορεί να βασίζεται. Τα φυτά αλόης και ο χυμός είναι όλα βιολογικά, kosher, χαλάλ, και πιστιποιημένα από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (I.A.S.C.). Αυτό επιβεβαιώνει ότι ο χυμός αλόης που παράγεται ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα που απαιτεί η Herbalife

Με ποιους τρόπους είναι η ImrpoVera κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά ευαισθητοποιημένη;

Έχοντας μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, οι δουλειές που παρέχουμε στην περιοχή είναι μακροπρόθεσμες. Με την εφαρμογή κάποιων νέων διαδικασιών, πρόσφατα μειώσαμε το αποτύπωμα CO2 μας κατά 50 τοις εκατό. Το έδαφός μας παραμένει βιολογικό, χωρίς φυτοφάρμακα ή μυκητοκτόνα. Όλα τα υπολείμματα αλόης βέρα που μένουν από την επεξεργασία μπαίνουν πίσω στο χωράφι για να γίνουν κομπόστ για λίπασμα. Επίσης, χρησιμοποιούμε νέο, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στην διαδικασία παραγωγής μας, εξοικονομώντας περίπου 25.000 λίτρα νερό κάθε μέρα. 

Πηγή: www.herbalifespotlight.com
Herbalife 24Fit.gr

Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife από το 1998.

Ιστότοπος: www.24fit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αναζήτηση Παντού


Δωρεάν Αποστολή σε ΟΛΑ!!

Δημοφιλή Προϊόντα

Web Analytics