Σου αρέσουν τα προϊόντα της Herbalife; Θέλεις να συνεχίσεις να τα χρησιμοποιείς; 

Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα να γίνεις πολύ απλά μέλος στη Herbalife χωρίς καμία υποχρέωση και να αγοράζεις τα προϊόντα Herbalife σε προνομιακές τιμές!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ HERBALIFE

Γίνεσαι μέλος στην Herbalife απλά παραγγέλνοντας το πακέτο μέλους.

Αυτό το πακέτο κάνει 51€ και κατά την online διαδικασία παραγγελίας κάνεις εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα μελών της Herbalife που είναι το myherbalife.gr

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ HERBALIFE

1. Αγορά προϊόντων Herbalife σε προνομιακές τιμές

Η αρχική έκπτωση που θα έχεις με το που θα κάνεις την εγγραφή σου είναι 25%. Στη συνέχεια μπορείς να προκριθείς για μεγαλύτερη έκπτωση, που φτάνει έως και το 50%. Η πρόκριση για μεγαλύτερη έκπτωση εξαρτάται από τον όγκο αγορών που θα κάνεις. 

2. Έξτρα Εισόδημα

Προαιρετικά μπορείς να προωθείς τα προϊόντα της Herbalife και χάρη στην έκπτωση που έχεις, να βγάζεις έξτρα εισόδημα. Όσοι βλέπουν το θεαματικό αποτέλεσμά σου από τα προϊόντα Herbalife θα σε ρωτάνε πώς τα κατάφερες. Θα μπορείς λοιπόν πολύ εύκολα να τους συστήσεις τα προϊόντα της Herbalife που σε βοήθησαν και να βγάζεις κέρδος από την πώλησή τους. Αυτό το κέρδος μπορεί να καλύπτει το κόστος των προϊόντων σου για προσωπική κατανάλωση, ή αν το κυνηγήσεις, μπορείς να βγάζεις ένα αξιόλογο έξτρα εισόδημα. 

3. Εγγραφή Μελών στην Herbalife

Προαιρετικά μπορείς να γράφεις κι άλλους ως μέλη στην Herbalife κάτω από εσένα. Μπορεί να είναι άνθρωποι που θέλουν απλά να είναι προνομιούχοι καταναλωτές και να αγοράζουν τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές. Ή μπορεί να είναι άνθρωποι που θέλουν να κυνηγύσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα με την Herbalife και να βγάζουν έξτρα εισόδημα ή να κάνουν καριέρα και να κερδίζουν υψηλά εισοδήματα με την Herbalife.

Ο όγκος αγορών που κάνουν οι άνθρωποι που γράφεις σε βοηθάει να προκριθείς για υψηλότερη έκπτωση στα προϊόντα Herbalife και να κερδίζεις εισόδημα χονδρικής από ανθρώπους που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο έκτπωσης απ' ό,τι εσυ. 

4. Ανάπτυξη Επιχείρησης με την Herbalife

Προαιρετικά μπορείς να κυνηγήσεις το κομμάτι της ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων με την Herbalife. Στην περίπτωση αυτή θα βοηθάς τους ανθρώπους που γράφεις ως μέλη να αναπτύξουν πελατολόγιο και δίκτυο πωλήσεων στην Herbalife. Η επιχειρηματική δραστηριότητα της Herbalife μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις καριέρα με την Herbalife και να βγάζεις υψηλά εισοδήματα. Μπορείς να δημιουργήσεις δίκτυο πωλήσεων σε πάνω από 95 χώρες και να κερδίζεις παθητικό εισόδημα. 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ HERBALIFE

Ως μέλος στην Herbalife έχεις μόνο προνόμια και δεν έχεις καμία απολύτως υποχρέωση σε κανέναν. 

Μπορείς να γίνεις μέλος και να μετανιώσεις και να επιστρέψεις το πακέτο μέλους για επιστροφή χρημάτων.

Μπορείς να γίνεις μέλος και να μην κάνεις ποτέ αγορά προϊόντων.

Μπορείς να γίνεις μέλος και να αγοράζεις προϊόντα, ακόμη και ένα προϊόν, όποτε θέλεις στην προνομιακή τιμή μέλους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ HERBALIFE

Το Πακέτο Μέλους της Herbalife περιλαμβάνει:

  • 1 Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Σοκολάτα (550γρ)
  • 1 Smart Shaker
  • 1 Δοσομετρητή για ρόφημα  
  • Εκπαιδευτικά Βιβλία (4 τόμοι)
  • Κατάλογος Προϊόντων & Διαφημιστικά Έντυπα
  • Όλα τα παραπάνω είναι συσκευασμένα σε μία τσάντα laptop με το λογότυπο της Herbalife.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ HERBALIFE

1. Online Αίτηση Εγγραφής - Κόστος Πακέτου Μέλους 52,75€

Μπορείς να παραγγείλεις το Πακέτο Μέλους σου εύκολα και γρήγορα online. 

Για την online εγγραφή θα πας στο myherbalife.gr και θα κάνεις κλικ στο "Οnline Aίτηση Eγγραφής".

Ακολουθεί μία διαδικασία βήμα προς βήμα και σε κάποιο βήμα θα σου ζητήσει τον κωδικό id του αναδόχου και τα αρχικά του επιθέτου του.

Αυτά είναι:
Κωδικός ID: G7Y0022427 
Αρχικά επιθέτου: SAR (θα σου βγάλει Ioannis Saraptsis)

Στην περίπτωση αυτή πληρώνεις το πακέτο μέλους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Θα το παραλάβεις μέσω κούριερ σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Χρειάζεται 1 εργάσιμη ημέρα για ενεργοποιηθεί ο κωδικός σου στην Herbalife.

Αφού ενεργοποιηθεί, θα μπορείς να κάνεις είσοδο στο myherbalife με τα στοιχεία εισόδου που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και θα μπορείς να παραγγέλνεις online τα προϊόντα σου σε τιμές καταναλωτή από το eshop του myherbalife. 

2. Έντυπη Αίτηση Εγγραφής - Κόστος Πακέτου Μέλους 55€

Στην περίπτωση που δεν μπορείς να πληρώσεις το πακέτο σου online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείς να επιλέξεις την Έντυπη Αίτηση Εγγραφής. Με την παραγγελία της έντυπης αίτησης μέσω της ιστοσελίδας μας σας θα σου αποστείλλουμε μόνο την Έντυπη Αίτηση Μέλους ΔΩΡΕΑΝ. Αφού την συμπληρώσεις και την στείλεις στην Herbalife, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σου για να ολοκληρώσεις την πληρωμή του Πακέτου Μέλους σου με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό και να σου το στείλει. 

Η τιμή του πακέτου μέλους είναι 55€ σ' αυτήν την περίπτωση και θα πρέπει να τα πληρώσεις στην Herbalife με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

***ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ.***

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε σχόλιο