Σχετικά με την Herbalife

H Herbalife αλλάζει ζωές

Η Herbalife είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μέσω της ισορροπημένης και θρεπτικής διαοτροφής. Αποστολή της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων και προγραμμάτων διατροφής που στόχο έχουν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.

 

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Herbalife προσφέρει μια πλήρη σειρά εξαιρετικά εύγευστων προϊόντων διατροφής που μπορούν να εξατομικευθούν ώστε να ανταποκριθούν στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου και να βοηθάνε τους καταναλωτές να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους ευεξίας τους. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν ροφήματα υποκατάστασης γεύματος, μπάρες, τσάγια, χυμούς αλόης, βιταμίνες, αθλητική ενυδάτωση και προϊόντα εξωτερικής διατροφής, όλα επιστημονικά διαμορφωμένα.

Το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition είναι το κορυφαίο στον κόσμο στα υποκτάστατα γεύματος παρέχοντας στους καταναλωτές ένα εύκολο στην προετοιμασία, υγιεινό, ισορροπημένο γεύμα.

 

Η δεύσμευση της Herbalife Nutrition να φτιάχνει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής στον κόσμο είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της. 

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν τα προϊόντα της. Αυτή η μακροχρόνια σχέση βασίζεται σε ένα θεμελιώδες συστατικό: στην εμπιστοσύνη.

Από το 1980 η Herbalife Nutrition έχει δεσμευτεί να διατηρεί αυτήν την εμπιστοσύνη επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων της για τους εκατομμύρια πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο που τα επιλέγουν για την καθημερινή τους διατροφή. 

Η δημιουργία των προϊόντων της Herbalife Nutrition είναι αποτέλεσμα επιστημονικών ερευνών μιας ομάδας 300 και πλέον ιατρών και εξειδικευμένων επιστημόνων, συνεπικουρούμενη με την πολύτιμη συνεισφορά της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife Nutrition, που αποτελείται από 25 κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως.

Επιπλέον, έχει επενδύσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας, για να εξασφαλίσει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Οι προμηθευτές και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Herbalife Nutrition περνούν από αυστηρούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσει ότι πληρούν τα πιο υψηλά πρότυπα.

Τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της Herbalife Nutrition υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα του κλάδου της, ενώ πραγματοποιεί συνεχείς δοκιμές στα προϊόντα της, μέσω ενός απόλυτα συνεπούς πρωτόκολλου, για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται όχι μόνο σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελλάδας, αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας όλων των κυβερνήσεων.

Όλα τα πρωτόκολλα δοκιμής προϊόντων να είναι πιστοποιημένα από τους ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης ποιότητας ISO 17025 και NSF.

 

 

 Η Herbalife Nutrition φροντίζει να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της ακολουθώντας την εσωτερική διαδικασία παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας “Seed to Feed”.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ξεκινά από τον σπόρο και την καλλιέργεια του σε ειδικές φάρμες, συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής στις εγκαταστάσεις της και ολοκληρώνεται με τη συσκευασία των προϊόντων και τη διάθεση τους στην αγορά, προκειμένου να εξασφαλίζεται ο μέγιστος βαθμός ποιότητας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

 Η Herbalife Nutrition επενδύει σε προηγμένες και υπεύθυνες μεθόδους καλλιέργειας, για να παρασκευάσει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Διαθέτει μια ομάδα επιστημόνων και παραγωγών από όλο τον κόσμο, αφοσιωμένους στην ανεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών και συστατικών για τα προϊόντα της.

 Καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να διασφαλίσει πως τα προϊόντα της πληρούν ή υπερβαίνουν τα ποιοτικά κριτήρια και πρότυπα του κλάδου της. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αγνότητα και τη διατροφική αξία του κάθε συστατικού ξεχωριστά αλλά και για την ακεραιότητα των διαδικασιών που ακολουθεί.

 Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, παρακολουθεί προσεκτικά τους χώρους αποθήκευσης των προϊόντων της διασφαλίζοντας πως τη στιγμή που παραλαμβάνουμε τα προϊόντα, είναι το ίδιο ωφέλιμα και αποδοτικά, όπως τη στιγμή της παρασκευής τους.

 

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και τα προγράμματα Casa Herbalife, συμβάλλοντας στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη.


Στην Ελλάδα η Herbalife Nutrition υποστηρίζει από το 2006 ένα Casa Herbalife Nutrition, ένα σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, προσφέροντας την δικιά μας υποστήριξη στα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι.

 

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020». 

H σειρά Herbalife24 αποτελείται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές. H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.