Υποστήριξη & Παραγγελίες: 6944 781 586
Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Βελτιώστε τις Διατροφικές σας Επιλογές Εστιάζοντας σε Θρεπτικά Πυκνές Τροφές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο στόχος μας στην Herbalife είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της σωστής διατροφής. Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να ισορροπήσουμε τη σωστή διατροφή με το να πάμε τα παιδιά στο σχολείο, να φύγουμε βιαστικοί για τη δουλειά και με όλο το στρες της ημέρας, αλλά είναι ουσιώδους σημασίας. Και δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο.

Στην πραγματικότητα είναι σχετικά απλό: σκεφτείτε, "ισορροπία".

Herbalife Ρόφημα Coconut Delight

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα υπέροχο ρόφημα Herbalife με καρύδα, μπανάνα και άρωμα πορτοκάλι. Δοκιμάστε το!!

Πράσινο Τσάι - 11 Οφέλη Που Δεν Γνωρίζατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πίνω πράσινο τσάι εδώ και 18 χρόνια! Καθημερινά και αρκετό θα έλεγα… 10-12 φλιτζάνια είναι μάλλον πολύ…

Δεν το κάνω επειδή ξετρελαίνομαι με τη γεύση του… αυτή με αφήνει αδιάφορη, όπως η γεύση του νερού για παράδειγμα. Το πίνω επειδή μου έχουν πει ότι μου κάνει καλό… ή, για να είμαι ειλικρινής, επειδή νομίζω ότι με βοηθάει με τον έλεγχο βάρους κι επειδή μου δίνει ενέργεια… και τελευταία διαπιστώνω ότι μάλλον με βοηθάει και στην αντιγήρανση…

Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο περισσότερο και να δω ποια είναι όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλές. Ορίστε τί ανακάλυψα!

Το Υψηλό σε Πρωτεΐνη Πρωινό Βοηθά στην Απώλεια Λίπους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ορίστε ένας καλός λόγος να τρώτε ένα υψηλό σε πρωτεΐνες πρωινό – το πιο πιθανό είναι ότι θα φάτε λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα χάσετε και λίπος επίσης.

Ανακαλύψτε την Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας - Αρχίζει Εδώ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πετύχετε την καλύτερη ατομική σας επίδοση - το Επίπεδο 10 όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε - με υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και πρόγραμμα άσκησης, σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη σύνθεση του σώματος σας.

Σε τί Διαφέρει η Αθλητική Διατροφή από τη Γενική Διατροφή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φαίνεται να υπάρχει μία παρανόηση ότι η αθλητική διατροφή είναι μόνο για ελιτ αθλητές. Σίγουρα οι ελιτ αθλητές προπονούνται σκληρά και οι διατροφικές τους απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, αλλά η αθλητική διατροφή βασίζεται σε ένα στέρεο θεμέλιο γενικής διατροφής που μπορεί να ισχύει για όλους: νέους, ηλικιωμένους, αθλητές και ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή.

Αναζήτηση

Δωρεάν Αποστολή σε ΟΛΑ!!