Υποστήριξη & Παραγγελίες: 6944 781 586
0
Your shopping cart is empty!

Το Τι, Πώς και Γιατί του Formula 1 της Herbalife

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση υποκατάστατων γεύματος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου βάρους αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και την Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας των ΗΠΑ. Και για σχεδόν 40 χρόνια η Herbalife Nutrition παρέχει καλή διατροφή μέσω μια πολυποίκιλης σειράς προϊόντων όπου συμπεριλαμβάνεται και η ναυαρχίδα μας, το σέικ υποκατάστασης γεύματος Formula 1.

Βελτιώστε τις Διατροφικές σας Επιλογές Εστιάζοντας σε Θρεπτικά Πυκνές Τροφές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Ο στόχος μας στην Herbalife είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της σωστής διατροφής. Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να ισορροπήσουμε τη σωστή διατροφή με το να πάμε τα παιδιά στο σχολείο, να φύγουμε βιαστικοί για τη δουλειά και με όλο το στρες της ημέρας, αλλά είναι ουσιώδους σημασίας. Και δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο.

Στην πραγματικότητα είναι σχετικά απλό: σκεφτείτε, "ισορροπία".

Herbalife Ρόφημα Coconut Delight

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα υπέροχο ρόφημα Herbalife με καρύδα, μπανάνα και άρωμα πορτοκάλι. Δοκιμάστε το!!

Πράσινο Τσάι - 11 Οφέλη Που Δεν Γνωρίζατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πίνω πράσινο τσάι εδώ και 18 χρόνια! Καθημερινά και αρκετό θα έλεγα… 10-12 φλιτζάνια είναι μάλλον πολύ…

Δεν το κάνω επειδή ξετρελαίνομαι με τη γεύση του… αυτή με αφήνει αδιάφορη, όπως η γεύση του νερού για παράδειγμα. Το πίνω επειδή μου έχουν πει ότι μου κάνει καλό… ή, για να είμαι ειλικρινής, επειδή νομίζω ότι με βοηθάει με τον έλεγχο βάρους κι επειδή μου δίνει ενέργεια… και τελευταία διαπιστώνω ότι μάλλον με βοηθάει και στην αντιγήρανση…

Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο περισσότερο και να δω ποια είναι όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλές. Ορίστε τί ανακάλυψα!

Το Υψηλό σε Πρωτεΐνη Πρωινό Βοηθά στην Απώλεια Λίπους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ορίστε ένας καλός λόγος να τρώτε ένα υψηλό σε πρωτεΐνες πρωινό – το πιο πιθανό είναι ότι θα φάτε λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα χάσετε και λίπος επίσης.

Ανακαλύψτε την Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας - Αρχίζει Εδώ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πετύχετε την καλύτερη ατομική σας επίδοση - το Επίπεδο 10 όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε - με υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και πρόγραμμα άσκησης, σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη σύνθεση του σώματος σας.

Αναζήτηση Παντού


Δωρεάν Αποστολή σε ΟΛΑ!!

Δημοφιλή Προϊόντα

Web Analytics