Οι Δραστηριότητές μας

Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους και να κάνουμε το ταξίδι τους όσο πιο εύκολο και διασκεδαστικό γίνεται. Παρακάτω είναι μερικές από τις δραστηριότητές μας. Η συμμετοχή σε όλες είναι δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ

Προσπαθείτε να ελέγξετε το βάρος σας αλλά μετά από λίγες ημέρες τα παρατάτε; Χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη; Σας λείπει το κίνητρο; Ξαναγυρνάτε σύντομα στις παλιές σας συνήθειες;

Γι αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε την Πρόκληση Μεταμόρφωσης Σώματος 21 Ημερών. Στόχος μας είναι να σας παροτρύνουμε και να σας εμπνεύσουμε να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Συμμετέχοντας στην Πρόκλησή μας έχετε:

 • Πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη
 • Προσωπικό Σύμβουλο
 • Πλάνο Γευμάτων
 • Συνταγές
 • Ιδέες για : Σνακ, Shakes, Γεύματα
 • Live Cooking
 • Διατροφικά Tips
 • Online Γυμναστική στο σπίτι
 • Βίντεο Έμπνευσης
 • Ομαδικότητα
 • Αποτελέσματα

Για να το κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον δίνουμε Δώρα αξίας 2020€ στα 10 καλύτερα αποτελέσματα!

ONLINE LIVE ΥΓΙΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μάθετε πώς να μαγειρεύετε υγιεινά, τι υλικά να χρησιμοποιείτε και πώς να τροποποιείτε κλασικές συνταγές σε μια πιο υγιεινή και με λιγότερες θερμίδες εκδοχή. Όλα από την άνεση του σπιτιού σας.

ONLINE LIVE ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δημιουργήσαμε αυτό το πρόγραμμα για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας αυτήν την περίοδο που τα γυμναστήρια είναι κλειστά. Ελάτε να γυμναστούμε όλοι μαζί με επαγγελματίες γυμναστές μέσα από το σπίτι μας!

ONLINE LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ HERBALIFE

Αυτή η παρουσίαση γίνεται για εσάς που ψάχνετε ένα τρόπο να κερδίζετε έξτρα εισόδημα δουλεύοντας από οπουδήποτε με ελεύθερο ωράριο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να παρακολουθήσετε για να πάρετε μια πληροφορημένη απόφαση για το αν σας ταιριάζει η ευκαιρία της Herbalife. Εκτός από τις πληροφορίες που θα μάθετε για την εταιρία, τα προϊόντα μας και το πλάνο μάρκετινγκ, θα γνωρίσετε και ανθρώπους που ήδη ασχολούνται με αυτήν την επιχειρηματική δραστηριότητα και μοιράζονται την ιστορία και τα αποτελέσματά τους.

ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Εάν αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σ’ αυτές τις εκπαιδεύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σωστά και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας Herbalife. Όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται από έμπειρους συνεργάτες Herbalife που κερδίζουν εισοδήματα άνω του μέσου όρου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχουμε και καλεσμένους ομιλητές πολύ πετυχημένους συνεργάτες από το εξωτερικό.

ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK

Για την υποστήριξη των καταναλωτών και των συνεργατών μας έχουμε ειδικά γκρουπ στο facebook όπου αναρτούμε σε καθημερινή βάση υλικό πληροφόρησης & έμπνευσης, αποτελέσματα, αναγνωρίσεις και ανακοινώσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Για ό,τι χρειαστείτε είμαστε στην διάθεσή σας πάντα για να απαντήσουμε ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα προϊόντα και την επιχειρηματική δραστηριότητα της Herbalife!

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για οποιαδήποτε από τις παραπάνω δραστηριότητες απλά καλέστε μας στο 6944781586 – Νατάσα ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας!

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε σχόλιο