Συχνές Ερωτήσεις για τα Προϊόντα

Διαβάστε τις ερωτήσεις και απαντήσεις για να λύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με τα προϊόντα της Herbalife

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HERBALIFE

 1. Πώς να φτιάξω ένα σέικ με το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife;
 2. Μπορώ να προσθέσω φρούτα ή άλλα συστατικά στο σέικ;
 3. Μπορώ να φτιάξω το σέικ με νερό;
 4. Πόσα σέικ μπορώ να πίνω κάθε μέρα;
 5. Πώς να φτιάξω το Τσάι (Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων) της Herbalife;
 6. Μπορώ να πίνω μόνο σέικ και να μην τρώω φαγητό;

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HERBALIFE

 1. Τα προϊόντα της Herbalife είναι δίαιτα;
 2. Βοηθάνε τα προϊόντα της Herbalife στο αδυνάτισμα ή στην απώλεια βάρους ή στο κάψιμο λίπους; Αν ναι, πώς;
 3. Το Τσάι Βοτάνων της Herbalife είναι λιποδιαλυτικό;
 4. Έχω δυσανεξία στη λακτόζη. Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Herbalife;
 5. Είμαι έγκυος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;
 6. Θηλάζω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;
 7. Είμαι Vegan. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;
 8. Είμαι Vegetarian. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;
 9. Νηστεύω. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;
 10. Περιέχουν τα προϊόντα καφεΐνη; Αν ναι, ποια;
 11. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα εάν είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση ή παίρνω φάρμακα;
 12. Παίρνω φάρμακα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;
 13. Είμαι διαβητικός. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;
 14. Πώς να μιλήσω στον γιατρό μου για τα προϊόντα της Herbalife;
 15. Μπορούν τα προϊόντα να θεραπεύσουν ασθένειες;
 16. Έχω φτάσει στο ιδανικό μου βάρος με τα προϊόντα Herbalife. Εάν σταματήσω την χρήση των προϊόντων θα ξαναβάλω κιλά;
 17. Τι κάνω εάν σταματήσω να βλέπω αποτελέσματα με τα προϊόντα;

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HERBALIFE

Πώς να φτιάξω ένα σέικ με το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife;

To Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife πρέπει να αναμιγνύεται με κάτι πρωτείνούχο για να έχει την πλήρη πρωτεΐνη που πρέπει να πάρουμε από ένα γεύμα. Οι καλύτερες επιλογές είναι το αγελαδινό γάλα (εφόσον δεν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη), το γάλα σόγιας από φυτικά γάλατα (κανένα άλλο φυτικό γάλα δεν έχει πρωτεΐνη), το στραγγιστό γιαούρτι και το κεφίρ.  Αναμίξτε δύο κουταλιές σούπας ή 2 σκουπ  Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με 250 ml από κάποια από τις παραπάνω επιλογές. Τα μπλέντερ ή τα ειδικά για πρωτείνούχα ροφήματα σέικερ της Herbalife είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναμίξετε το σέικ σας. Αν χρησιμοποιείτε μπλέντερ, δοκιμάστε επίσης να προσθέσετε μερικά παγάκια. Αν το ρόφημά σας είναι πηχτό για τα γούστα σας, προσθέστε έξτρα νερό. 

Πίσω στην κορυφή

Μπορώ να προσθέσω φρούτα ή άλλα συστατικά στο σέικ;

Ναι. Μπορείτε να προσθέστε φρούτα για επιπλέον συνδυασμούς γεύσης στο Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1.

Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας το θερμιδικό αποτέλεσμα της προσθήκης φρούτων. Τα φρούτα δεν βοηθάνε τόσο στον κορεσμό όσο η πρωτεΐνη.

Αν θέλετε το ρόφημά σας να σας χορταίνει όσο περισσότερο γίνεται με τις λιγότερες δυνατές θερμίδες το καλύτερο είναι να συνδυάσετε το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με το Πρωτείνούχο Ρόφημα και νερό ή με κάποια πηγή πρωτεΐνης όπως είναι το αγελαδινό γάλα (εφόσον δεν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη), το γάλα σόγιας από φυτικά γάλατα (κανένα άλλο φυτικό γάλα δεν έχει πρωτεΐνη), το στραγγιστό γιαούρτι και το κεφίρ. 

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικά προϊόντα Herbalife όπως διάφορες γεύσεις Θρεπτικού Πρωτεϊνούχου Ροφήματος και να προσθέσετε Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη για επιπλέον πρωτεΐνη.

Πίσω στην κορυφή

Μπορώ να φτιάξω το σέικ με νερό;

Ναι. Μπορείτε να φτιάξετε το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με νερό, αλλά το ρόφημά σας δεν θα έχει την πλήρη πρωτεΐνη που πρέπει να πάρετε από ένα γεύμα.

Το Θρεπτικο Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας του, πρέπει να συνδυάζεται με κάποια πηγή πρωτεΐνης ώστε να προσφέρει τα πλήρη θρεπτικά οφέλη ενός υποκατάστατου γεύματος. 

Η καλύτερη επιλογή για ένα εύπεπτο ρόφημα με την περισσότερη πρωτεΐνη και τις λιγότερες δυνατές θερμίδες είναι να συδυάσετε το Θρεπτικο Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με το PDM Πρωτεϊνούχο Ρόφημα σε νερό.

Οι επόμενες καλύτερες επιλογές είναι το αγελαδινό γάλα (εφόσον δεν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη), το γάλα σόγιας από φυτικά γάλατα (κανένα άλλο φυτικό γάλα δεν έχει πρωτεΐνη), το στραγγιστό γιαούρτι και το κεφίρ.

Πίσω στην κορυφή

Πόσα σέικ μπορώ να πίνω κάθε μέρα;

Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι προσωπικοί σας στόχοι και ανάγκες, αλλά σε γενικές γραμμές για έλεγχο βάρους πίνετε ένα σέικ δύο φορές την ημέρα, για πρωινό και βραδινό, σε συνδυασμό με ένα υγιεινό γεύμα και καθημερινή άσκηση για μια υγιή και δραστήρια ζωή.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα γεύμα την ημέρα με ένα σέικ για διατήρηση του βάρους σας.

Πίσω στην κορυφή

Πώς να φτιάξω το Τσάι (Στιγμιαίο Ρόφημα Bοτάνων) της Herbalife;

Για ένα τονωτικό, αποτοξινωτικό πρωινό ρόφημα αναμίξτε μισό κοφτό κουταλάκι του γλυκού (1.7γρ. περίπου) από το Τσάι (Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων) της Herbalife σε 200-250 ml κρύο ή ζεστό νερό. Με αυτό το ρόφημα μπορείτε να αντικαταστήσετε τον πρωινό καφέ. Για έξτρα γεύση και οφέλη στην πεπτική υγεία μπορείτε να προσθέσετε 3 καπάκια από τον Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης

Αν ο στόχος σας με το Τσάι (Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων) της Herbalife είναι να σας βοηθήσει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και των καύσεων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμίξτε 2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού (3,4 γρ) σε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρου νερό. Πίνετε το Τσάι Βοτάνων της Herbalife καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αντί για νερό φροντίζοντας να το τελειώσετε μέχρι το απόγευμα. 

Πίσω στην κορυφή

Μπορώ να πίνω μόνο σέικ και να μην τρώω φαγητό;

Τα προϊόντα της Herbalife δεν προορίζονται για πλήρη υποκατάσταση της τροφής. Τα πρωτεϊνούχα σέικ μας και σνακ, τα ποτά ενέργειας, τα προϊόντα αθλητικής διατροφής, τα προϊόντα φροντίδας δέρματος και μαλλιών σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση συνεισφέρουν σε μία υγιή και δραστήρια ζωή.

Πίσω στην κορυφή

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HERBALIFE

Τα προϊόντα της Herbalife είναι δίαιτα;

Όχι. Δίαιτα με την μοντέρνα έννοια της λέξης σημαίνει περιορισμός συγκεκριμένων τροφών ή ολόκληρων κατηγοριών τροφών. Η Herbalife προωθεί την ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει τα πάντα με μέτρο. Τα προϊόντα της Herbalife σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και καθημερινή κίνηση/άσκηση συνεισφέρουν σε μία υγιή και δραστήρια ζωή.

Πίσω στην κορυφή

Βοηθάνε τα προϊόντα της Herbalife στο αδυνάτισμα ή στην απώλεια βάρους ή στο κάψιμο λίπους; Αν ναι, πώς;

Τα προϊόντα της Herbalife δεν είναι αδυνατιστικά ούτε λιποδιαλυτικά. Το ιδανικό βάρος είναι αποτέλεσμα ισορροπημένης θρεπτικής διατροφής σε συνδυασμό με τακτική κίνηση/άσκηση. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής, θρεπτικής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση/κίνηση. Διάβασε περισσότερα για το πώς ακριβώς βοηθάνε τα προϊόντα Herbalife στην απώλεια βάρους εδώ. 

Πίσω στην κορυφή

Το Τσάι της Herbalife είναι λιποδιαλυτικό;

Το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων της Herbalife περιέχει πράσινο τσάι που είναι γνωστό για τις θερμογενετικές του ιδιότητες. Ωστόσο κανένα προϊόν της Herbalife δεν είναι λιποδιαλυτικό. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση.

Πίσω στην κορυφή

Έχω δυσανεξία στη λακτόζη. Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Herbalife;

Όσοι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη μπορούν να χρησιμοποιούν τα περισσότερα προϊόντα. Mπορούν να καταναλώνουν τα Ροφήματα Formula 1 ,το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From και το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τα Protein Chips, το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων, τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.Όλα σχεδόν τα γλυκά σνακ περιέχουν συστατικά που προέρχονται από γάλα και επομένως περιέχουν λακτόζη. Εάν έχετε δυσανεξία στην λακτόζη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους τη σήμανση «χωρίς λακτόζη». 

Πίσω στην κορυφή

Είμαι έγκυος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;

Όλα τα θέματα διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να συζητηθούν με τον γιατρό σας. Η βέλτιστη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντική για την υγεία σας για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παρόλο που τα προϊόντα Herbalife είναι ασφαλή για κατανάλωση από ενήλικες, μερικά προϊόντα έχουν προειδοποίηση στην ετικέτα τους που αναφέρει ότι δεν συνιστώνται να καταναλώνονται από έγκυες γυναίκες ή γυναίκες σε περίοδο γαλουχίας.

Πίσω στην κορυφή

Θηλάζω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;

Οι νέες μητέρες θα πρέπει να δώσουν χρόνο στο σώμα τους να προσαρμοστεί στις διάφορες αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα. Μια αυστηρή δίαιτα περιορισμένων θερμίδων δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια του θηλασμού γιατί μπορεί να επηρεαστεί η παραγωγή και η ποιότητα του μητρικού γάλακτος. Υπάρχει μια αυξημένη ανάγκη του ύψους των 300 – 500 θερμίδων ημερησίως κατά τη διάρκεια της γαλουχίας. Με καθοδήγηση από τον γιατρό σας η μέτριας έντασης άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και πόντων.

Εάν είστε σε περίοδο γαλουχίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Herbalife μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης του γιατρού σας.

Πίσω στην κορυφή

Είμαι Vegan. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Οι Vegan (όσοι δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα) μπορούν να καταναλώνουν τα Ροφήματα Formula 1 το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From και το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα.Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τα Protein Chips, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.

Πίσω στην κορυφή

Είμαι Vegetarian. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Οι Vegetarian που καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα μπορούν να καταναλώνουν όλα τα προϊόντα Herbalife.

Πίσω στην κορυφή

Νηστεύω. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Όσοι νηστεύουν και δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να καταναλώνουν τα Ροφήματα Formula 1 και το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From. και το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τα Protein Chips, το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων, τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.

Όσοι νηστεύουν και καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα προϊόντα διατροφής.

Πίσω στην κορυφή

Περιέχουν τα προϊόντα καφεΐνη; Αν ναι, ποια;

Οι μερίδες κάποιων προϊόντων Herbalife περιέχουν ελαφρώς λιγότερη καφεΐνη από ένα μέσο φλιτζάνι καφέ. Ένα φλιτζάνι καφές έχι περίπου 85 mg έως 100mg καφεΐνη. Τα προϊόντα Herbalife με καφεΐνη είναι τα εξής: Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων με περίπου 65mg ανά μερίδα, ο Protein Coffee με 80mg ανά μερίδα και οι ταμπλέτες Liftoff που έχουν75mg ανά μερίδα.

Παρόλο που η καφεΐνη είναι ασφαλής για τους περισσότερους υγιής ενήλικες, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν την συνολική πρόσληψη καφεΐνης στη διατροφή τους (καφές, τσάι, αναψυκτικά, ποτά ενέργειας, προϊόντα Herbalife κλπ.) Συνιστάμε να μην καταναλώνονται πάνω από 300mg ημερησίως. Οι καταναλωτές με ευαισθησία στην καφεΐνη θα πρέπει να προσαρμόζουν την πρόσληψή της αναλόγως.

Πίσω στην κορυφή

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα εάν είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση ή παίρνω φάρμακα;

Εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε διαγνωστεί ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην διατροφή ή στον τρόπο ζωή σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής ή υποκατάστατων γεύματος.

Πίσω στην κορυφή

Παίρνω φάρμακα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;

Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, θα πρέπει να συζητήσετε το θέμα της διατροφής σας και της χρήσης οποιωνδήποτε προϊόντων συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων Herbalife με τον γιατρό σας.

Είμαι διαβητικός. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;

Εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε διαγνωστεί ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην διατροφή ή στον τρόπο ζωή σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής ή υποκατάστατων γεύματος.

Πίσω στην κορυφή

Πώς να μιλήσω στον γιατρό μου για τα προϊόντα της Herbalife;

Είναι πολύ εύκολο να συζητήσετε για τη χρήση των προϊόντων με τον γιατρό σας. Απλά αφαιρέστε την ετικέτα των συστατικών από το προϊόν και δείξτε την στον γιατρό σας. Μετά απλά ρωτήστε τον γιατρό: «Υπάρχει κάποιο συστατικό πάνω σ’ αυτήν την ετικέτα που σύμφωνα με εσάς θα μου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;» Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας στείλουμε τις ετικέτες σε ηλεκτρονική μορφή. Επικοινωνήστε μαζί μας γι αυτό το θέμα.

Πίσω στην κορυφή

Μπορούν τα προϊόντα να θεραπεύσουν ασθένειες;

Όχι. Τα προϊόντα Herbalife δεν θεραπεύουν ασθένειες και ούτε αποτελούν υποκατάστατο κάποιας ιατρικής θεραπείας ή φαρμάκου. Τα πρωτεϊνούχα σέικ μας και σνακ, τα ποτά ενέργειας, τα προϊόντα αθλητικής διατροφής, τα προϊόντα φροντίδας δέρματος και μαλλιών σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση συνεισφέρουν σε μία υγιή και δραστήρια ζωή.

Πίσω στην κορυφή

Έχω φτάσει στο ιδανικό μου βάρος με τα προϊόντα Herbalife. Εάν σταματήσω την χρήση των προϊόντων θα ξαναβάλω κιλά;

Τα προϊόντα Herbalife δεν είναι προϊόντα δίαιτας, ή αδυνατίσματος, αλλά προϊόντα διατροφής. Η χρήση των προϊόντων Herbalife εφόσον συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση σας συνεισφέρει στο να φτάσετε το ιδανικό σας βάρος. Εάν ξαναγυρίσετε σε ανθυγιεινές συνήθειες διατροφής και τρόπου ζωής είναι φυσιολογικό να ξαναβάλετε κιλά.

Πίσω στην κορυφή

Τι κάνω εάν σταματήσω να βλέπω αποτελέσματα με τα προϊόντα;

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά τα προϊόντα Herbalife, όπως συνιστάται στην ετικέτα, ενώ παράλληλα υιοθετείτε υγιεινές συνήθειες διατροφής και άσκησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα ελέγχου βάρους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιο άτομο ενδέχεται να φτάσει σε «πλατώ» με το βάρος του. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ειδικού για να διαπιστώσει και να παρακολουθήσει άλλους πιθανούς παράγοντες που μπορεί να εμποδίζουν την επιτυχία σας.

Πίσω στην κορυφή
 

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε σχόλιο