Herbalife Εργασία από Οπουδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Γίνε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife Nutrition – ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως. Ξεκίνα σήμερα – επωφελήσου από την τεκμηριωμένη επιτυχία μας ως ηγέτες του κλάδου και την εμπειρία δεκαετιών και θέσε τα θεμέλια για τη δική σου επιχείρηση.

ΓΙΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

Επέλεξε το ωράριό σου και δούλεψε από οπουδήποτε επιθυμείς. Καθώς η ευελιξία ασκεί αποδεδειγμένα θετική επιρροή στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια τέτοια ευκαιρία ίσως είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι. Δημιούργησε την ομάδα σου και χτίσε μια επιχείρηση που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σου.

Herbalife Ανεξάρτητοι Συνεργάτες

ΕΓΓΥΗΣΗ GOLD STANDARD

Η Herbalife με την εγγύηση Gold Standard δεσμεύεται για να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς. Αυτό που δείχνει είναι ότι είναι εύκολη στη συνεργασία, λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και μπορεί να σου προσφέρει εξαιρετικούς όρους για να υποστηρίξει τους επιχειρηματικούς στόχους σου.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μοιράσου το πάθος σου με εκατομμύρια άλλους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του δραστήριου τρόπου ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο. Επωφελήσου από την εξειδικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη και πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους επιστήμονες της διατροφής. Τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής ή σε σούπερ μάρκετ – πωλούνται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition.

Herbalife Κοινότητα

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ

Παρήγγειλε το πακέτο εγγραφής, που περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό για να κάνεις την αρχή.

Με το πακέτο μέλους αποκτάς άμεσα έκπτωση 25% στα προϊόντα και έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις έως το 50%.

Μπορείς απλά να παραμείνεις προνομιούχος καταναλωτής και να απολαμβάνεις τα προϊόντα Herbalife με έκπτωση ή μπορείς να εκμεταλευτείς όλα τα προνόμια μέλους και να βγάζεις έξτρα εισόδημα ή και να αναπτύξεις υψηλά εισοδήματα. Η επιλογή είναι δική σου!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ HERBALIFE

1. Online Αίτηση Εγγραφής - Κόστος Πακέτου Μέλους 51€

Μπορείς να παραγγείλεις το Πακέτο Μέλους σου εύκολα και γρήγορα online. 

Για την online εγγραφή θα πας στο myherbalife.gr και θα κάνεις κλικ στο "Οnline Aίτηση Eγγραφής".

Ακολουθεί μία διαδικασία βήμα προς βήμα και σε κάποιο βήμα θα σου ζητήσει τον κωδικό id του αναδόχου και τα αρχικά του επιθέτου του.

Αυτά είναι:
Κωδικός ID: 4500901P (Το τελευταίο γράμμα είναι P αγγλικό κεφαλαίο)
Αρχικά επιθέτου: SAR (θα σου βγάλει Andreas Saraptsis)

Στην περίπτωση αυτή πληρώνεις το πακέτο μέλους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Θα το παραλάβεις μέσω κούριερ σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Χρειάζεται 1 εργάσιμη ημέρα για ενεργοποιηθεί ο κωδικός σου στην Herbalife.

Αφού ενεργοποιηθεί, θα μπορείς να κάνεις είσοδο στο myherbalife με τα στοιχεία εισόδου που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και θα μπορείς να παραγγέλνεις online τα προϊόντα σου σε τιμές καταναλωτή από το eshop του myherbalife. 

2. Έντυπη Αίτηση Εγγραφής - Κόστος Πακέτου Μέλους 55€

Στην περίπτωση που δεν μπορείς να πληρώσεις το πακέτο σου online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείς να επιλέξεις την Έντυπη Αίτηση Εγγραφής. Με την παραγγελία της έντυπης αίτησης μέσω της ιστοσελίδας μας σας θα σου αποστείλλουμε μόνο την Έντυπη Αίτηση Μέλους ΔΩΡΕΑΝ. Αφού την συμπληρώσεις και την στείλεις στην Herbalife, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σου για να ολοκληρώσεις την πληρωμή του Πακέτου Μέλους σου με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό και να σου το στείλει. 

Η τιμή του πακέτου μέλους είναι 55€ σ' αυτήν την περίπτωση και θα πρέπει να τα πληρώσεις στην Herbalife με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

***ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ.***