Οι Ειδικοί Διατροφής, Fitnesss & Ομορφιάς της Herbalife

Γνωρίστε τους ειδικούς της Herbalife!

Οι Ειδικοί Διατροφής, Fitnesss & Ομορφιάς της Herbalife

Η Ειδικός Ομορφιάς Jacquie Carter

Η ειδικός ομορφιάς της Herbalife, Jacquie-Carter

Η Jacquie είναι Διευθύντρια Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Εξωτερικής Διατροφής στην Herbalife. Έχει πάθος με το να βοηθάει ανθρώπους να δείχνουν στα καλύτερά τους αναπτύσσοντας εσωτερική και εξωτερική αυτοπεποίθηση.

Το ενδιαφέρον της Jacquie στην ομορφιά και στην φροντίδα δέρματος ξεκίνησε στην εφηβεία και άρχισε να μαθαίνει την τέχνη της φροντίδας δέρματος τύπου «κάν’ το μόνος σου» στην κουζίνα της μητέρας της. Αυτή η περιέργεια την οδήγησε σε πιστοποιημένες μελέτες πάνω στα συστατικά της φροντίδας δέρματος και σε τεχνολογίες για την απόκτηση εις βάθους κατανόησης.

Με πτυχίο στις Επικοινωνίες, η Jacquie τελειοποίησε την τέχνη του να μιλάει γι αυτό που αγαπάει περισσότερο. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν επωφεληθεί από την πείρα της στο βήμα. Η Jacquie εστιάζει στην διασκέδαση ενώ εκπαιδεύει. Δίνει στους ανθρώπους κίνητρα να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους στυλ ώστε να αποκτήσουν υγιές, όμορφο δέρμα.

Είναι φανερό ότι η Jacquie λατρεύει να διαδίδει το μήνυμα ότι όλοι χρειαζόμαστε να φροντίζουμε το σώμα μας από την κορφή μέχρι τα νύχια. Μαζί με τον σύζυγό της μεγαλώνουν δύο ευτυχισμένα παιδιά που είναι περήφανα που η μητέρα τους ζει το όνειρό της και είναι μία πολυζήτητη δημόσια ομιλήτρια.

Η Jacquie έχει συνεργαστεί ειδικούς επαγγελματίες στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων φροντίδας δέρματος και συμμετείχε ως σύμβουλος σε πάνω από 40 επιτυχημένα λανσαρίσματα νέων προϊόντων. Χαίρεται να μοιράζεται τις γνώσεις της για να βοηθάει τους αναγνώστες της να δείχνουν και να νιώθουν πάντα στα καλύτερά τους.

***

H Ειδικός Διατροφής Susan Bowerman

Η ειδικός διατροφής της Herbalife, Suzan BowermanH Susan είναι Διαιτολόγος και Πιστοποιημένη Ειδικός στην Αθλητική Διαιτολογία. Από το 2003 η Suzan έχει φέρει την ευρεία πραγματογνωμοσύνη της στη διατροφή και τον ενθουσιασμό της για το υγιεινό μαγείρεμα στην Herbalife – και βοηθάει στην διάδοση του μηνύματος ότι η καλή υγεία και το νόστιμο φαγητό μπορούν να συνυπάρχουν.

H Suzan σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο με σκέψεις να συνεχίσει με Ιατρική, αλλά η έλξη της διατροφής – που συνδύαζε τα ενδιαφέροντά της για το φαγητό και την ανθρώπινη υγεία – ήταν πιο δυνατή. Οπότε μετά την αποφοίτησή της πήρε ένα Πτυχίο Μάστερ στην Επιστήμη των Τροφίμων και τη Διατροφή από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Πάνω απ’ όλα η Suzan έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της ως εκπαιδεύτρια – σε καταστάσεις που ποικίλουν από μία νοσοκομειακή μονάδα αιμοκάθαρσης έως την πανεπιστημιακή αίθουσα έως το εκπαιδευτικό camp της ποδοσφαιρικής ομάδας Los Angeles Raiders. Ακόνισε τις συγγραφικές της τεχνικές κατά τη διάρκεια των δύο ετών που πέρασε ως συμβάλλων αρθρογράφος για τη στήλη «Υγεία» των Los Angeles Times και έγραψε πλάνα για μενού και συνταγές για τα βιβλία “What Color is Your Diet?” και “The L.A. Shape Diet” του Δρ. David Heber.

Η Susan και ο σύζυγός της Kurt ζούνε στο Los Angeles κοντά στα δύο μεγάλα παιδιά τους και έχουν επίσης ένα μικρό αγρόκτημα εκεί κοντά όπου διατηρούν ένα κήπο λαχανικών, έναν οπωρώνα και αμπέλια. Όταν δεν δουλεύει το πιο πιθανό είναι να βρείτε τη Suzan στον κήπο, στην τοπική λαϊκή αγορά ή στην κουζίνα της.

***

Η Ειδικός Fitness Samantha Clayton

Η ειδικός fitness της Herbalife, Samantha ClaytonΗ Samantha είναι Διευθύντρια Επιμόρφωσης Fitness στην Herbalife και ως πρώην ανταγωνιστική σπρίντερ και ειδικός fitness αυτός είναι ο τέλειος ρόλος γι αυτήν! Όντας παντρεμένη με τέσσερα μικρά παιδιά, η Samantha καταλαβαίνει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να κάνουμε το fitness προτεραιότητα αλλά έχει πάθος με το να ξαναξυπνάει την παρότρυνση για άσκηση σε όλους τους ανθρώπους.

Η Samantha έχει τρέξει σε αγώνες για τη χώρα της και εξειδικευόταν στο σπριντ 200 μέτρων και 100 μέτρων. Πιο πρόσφατα είχε το δικό της γυμναστήριο και βοηθούσε ανθρώπους να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους και τους μυς τους μέσω της άσκησης.

Με πιστοποιήσεις AFAA και ISSA στα χέρια της και μια αγάπη για την επιστήμη που ανέπτυξε καθώς ολοκλήρωνε τις σπουδές της για το Πτυχίο Εφαρμοσμένης Χημείας, η Samantha κατανοεί πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και πώς οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ακολουθήστε τις αναρτήσεις της Samantha για συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον τρόπο ζωής σας με το να γίνετε πιο fit και ευτυχισμένοι.

Με την δυναμική της προσωπικότητα η Samantha κάνει το fitness έναν εφικτό στόχο για όλους είτε είναι τακτικοί επισκέπτες του γυμναστηρίου ή τους αρέσει να κάθονται στον καναπέ. 

***

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε σχόλιο