Νέα & Ανακοινώσεις για προϊόντα Herbalife Nutrition

To το νέο VEGAN Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife είναι η τέλεια λύση πρόσληψης πρωτεΐνης και βασικών θρεπτικών στοιχείων για όσους είναι vegan!!
Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε την πιο θρεπτικά πυκνή τροφή με τις λιγότερες δυνατές θερμίδες!
Αυξήστε την ημερήσια πρόσληψη εδώδιμων ινών με το Ποτό Βρώμη Μήλο & Εδώδιμες Ίνες της Herbalife και ανακουφιστείτε από τη δυσκοιλιότητα!
Αν ακούσατε για τα προϊόντα της Herbalife και δεν ξέρετε ποια να πάρετε δείτε αυτό το βίντεο!
Η υγιή όψη της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα μας!
Οι πρωτοπόροι στον τομέα του fitness βραβεύτηκαν πρόσφατα στα νεοσύστατα Fitness Awards και ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Herbalife Nutrition.
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Free From για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Ένα προϊόν για τις περιπέτειες της ζωής, μεγάλες ή μικρές, το νέο προϊον της Herbalife Nutrition, High Protein Iced Coffee έχει παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα κρύου καφέ που κυκλοφορούν στην αγορά.
Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για σοκολάτα με το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Herbalife Nutrition, ο Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, βραβεύτηκε από τα Healthy Diet Awards.
Για όλους τους λάτρεις της Βανίλιας, έχουμε την τέλεια γεύση για να καλύψουμε τις προτιμήσεις σας!  Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Κρέμα Βανίλια για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Για όλους τους λάτρεις της γεύσης των Cookies, έχουμε το τέλειο πρωτεϊνούχο ρόφημα! Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Τραγανό Μπισκότο για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.