Η Νέα Γενιά Formula 1 είναι εδώ με τη γεύση Café Latte!

Καλοσωρίστε το Café Latte!

Herbalife Νέα Γενιά Formula 1 Café Latte

Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Café Latte για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, το ρόφημα Formula 1 Café Latte περιέχει σημαντικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά καθώς και πρόσθετα στοιχεία από βότανα.

Το ρόφημα Formula 1 Café Latte αποτελείται από συστατικά vegan, δεν έχει γλουτένη και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ύλες. Αυτή η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις γεύσεις της σειράς προϊόντων της Formula 1, το ίδιο αγαπημένο σας ρόφημα τώρα με ακόμα καλύτερη σύνθεση και γεύση!

Δοκιμάστε και εσείς αυτό το απλό και θρεπτικό Café Latte πρωινό: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας Formula 1 Café Latte + 2 κουταλιές της σούπας PDM Πρωτεϊνούχο Ρόφημα σε νερό για ένα ιδανικό πρωινό όταν σας πιέζει ο χρόνος!

Αγορά τώρα εδώ!

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος, συμβάλει στον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε δύο γεύματα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα. Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλει στη διατήρηση του βάρους μετά τον έλεγχο αυτού.