Η Νέα Γενιά Formula 1 είναι εδώ με τη γεύση Πλούσια Σοκολάτα!

Υποδεχτείτε την Πλούσια Σοκολάτα!

Herbalife Νέα Γενιά Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα

Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για σοκολάτα με το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.

Το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα είναι ένα 100% vegan* υποκατάστατο γεύματος , πλούσιο σε πρωτεΐνη, που συμβάλει στη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και είναι σχεδιασμένο να παρέχει μία εξαιρετική ισορροπία σημαντικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών βιταμινών και μετάλλων.

Το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα αποτελείται από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευάζεται από vegan συστατικά, δεν περιέχει γαλακτοκομικά, γλουτένη, καθώς και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Αυτή η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις γεύσεις της σειράς προϊόντων της Formula 1, το ίδιο αγαπημένο σας ρόφημα τώρα με ακόμα καλύτερη σύνθεση και γεύση!

Δοκιμάστε και εσείς αυτό το απλό και θρεπτικό Πλούσια Σοκολάτα πρωινό: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα + 2 κουταλιές της σούπας PDM Πρωτεϊνούχο Ρόφημα σε νερό για ένα ιδανικό πρωινό όταν σας πιέζει ο χρόνος!

Αγορά τώρα εδώ!

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος, συμβάλει στον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε δύο γεύματα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα. Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλει στη διατήρηση του βάρους μετά τον έλεγχο αυτού.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε κριτική