Η Νέα Γενιά Formula 1 είναι εδώ με τη γεύση Τραγανό Μπισκότο!

Υποδεχτείτε το Τραγανό Μπισκότο!

Herbalife Νέα Γενιά Formula 1 Τραγανό Μπισκότο

Για όλους τους λάτρεις της γεύσης των Cookies, έχουμε το τέλειο πρωτεϊνούχο ρόφημα!

Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Τραγανό Μπισκότο για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, το ρόφημα Formula 1 Τραγανό Μπισκότο περιέχει σημαντικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά καθώς και πρόσθετα στοιχεία από βότανα.

Το ρόφημα Formula 1 Τραγανό Μπισκότο αποτελείται από συστατικά vegan, δεν έχει γλουτένη και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ύλες. Αυτή η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις γεύσεις της σειράς προϊόντων της Formula 1, το ίδιο αγαπημένο σας ρόφημα τώρα με ακόμα καλύτερη σύνθεση και γεύση!

Δοκιμάστε και εσείς αυτό το απλό και θρεπτικό Café Latte πρωινό: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας Formula 1 Τραγανό Μπισκότο + 2 κουταλιές της σούπας PDM Πρωτεϊνούχο Ρόφημα σε νερό για ένα ιδανικό πρωινό όταν σας πιέζει ο χρόνος!

Αγορά τώρα εδώ!

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος, συμβάλει στον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε δύο γεύματα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα. Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλει στη διατήρηση του βάρους μετά τον έλεγχο αυτού.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε σχόλιο

Αναζήτηση στο Blog

Εγγραφείτε