Νέο Formula 1 Free From με Γεύση Βατόμουρο & Λευκή Σοκολάτα!

Υποδεχτείτε το Free From Βατόμουρο & Λευκή Σοκολάτα!

Herbalife Νέο Formula 1 Free From Βατόμουρο & Λευκή σοκολάτα

Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Free From για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.

Το νέο Formula 1 Free From είναι ένα 100% vegan υποκατάστατο γεύματος , πλούσιο σε πρωτεΐνη, που συμβάλει στη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και είναι σχεδιασμένο να παρέχει μία εξαιρετική ισορροπία σημαντικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών βιταμινών και μετάλλων.

Το νέο μας Formula 1 Free From Βατόμουρο & Λευκή Σοκολάτα αποτελείται από ένα εξαιρετικό μείγμα από βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, με απολαυστική γεύση από μούρα και λευκή σοκολάτα. Με πρωτεϊνη μπιζελιού, χωρίς σόγια, λακτόζη, γλουτένη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες! Πλήρες σε γεύση και θρεπτικά στοιχεία!

 Αγορά τώρα εδώ!

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος, συμβάλει στον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε δύο γεύματα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα. Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλει στη διατήρηση του βάρους μετά τον έλεγχο αυτού.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε κριτική
Σχετικά Προϊόντα