Φτιάξτε Πουτίγκα με Herbalife Formula 1 & Λωτό!

Συνταγή Herbalife Πουτίγκα

Φτιάξτε στη στιγμή μία υπέροχη και σούπερ θρεπτική κρέμα καραμελέ με Herbalife Formula 1 Free From και λωτό! 

Αυτή είναι μία συνταγή που προέκυψε εντελώς τυχαία μία μέρα που, όπως συνήθως, έφτιαξα το σέικ μου με ό,τι βρήκα μπροστά μου. Είχα λοιπόν ένα ανοιγμένο Free From στο ράφι και λωτούς από το δέντρο της πεθεράς μου στη φρουτιέρα. Τα χτύπησα στο μπλέντερ με λίγο νερό και μέχρι να φέρω το ποτήρι για να ρίξω μέσα το σέικ μου, αυτό είχε πήξει και δεν έπεφτε με τίποτα. Τελίκά το έφαγα με το κουτάλι... Τώρα βέβαια ξέρω και όταν φτιάχνω αυτό το σέικ έχω έτοιμα δίπλα μου τα φορμάκια για να το βάλω γιατί πήζει αμέσως! 

Παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών εκτός από σούπερ απολαυστικός είναι και σούπερ θρεπτικός. Έχουμε το Formula 1 της Herbalife που δεν υπάρχει τίποτα πιο θρεπτικό με τόσο λίγες θερμίδες στον πλανήτη, και τον λωτό που έχει καταταχθεί και αυτός πλέον στις "σούπερ τροφές" - κάντε μία αναζήτηση στο ίντερνετ και θα δείτε. Ορίστε λοιπόν η συνταγή: 

  • 2 κουταλιές σούπας Herbalife Formula 1 Free From
  • 1 μέτριος λωτός χωρίς φλούδα
  • 1 κούπα (200ml) νερό

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ για ένα λεπτό περίπου μέχρι να αρχίσει να πήζει το μίγμα. Αν θέλουμε να το βάλουμε σε φορμάκια τα έχουμε έτοιμα δίπλα μας και ρίχνουμε το μίγμα αμέσως όσο το προλαβαίνουμε λίγο παχύρευστο γιατί πήζει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Προλάβετε!!

Αναποδογυρίστε το φορμάκι σε ένα ωραίο πιατάκι, πάρτε και ένα κουταλάκι και καλή απόλαυση!

Herbalife Συνταγή Πουτίγκα Formula 1 Free From με Λωτό