Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σειρά Herbalife24

Herbalife24 Αθλητική Διατροφή

Η σειρά Herbalife24 είναι μια εξατομικευμένη σειρά προϊόντων αθλητικής διατροφής, σχεδιασμένη με στόχο να υποστηρίξει την φυσική σας κατάσταση τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να είστε σίγουροι ότι διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να επωφεληθείτε στο έπακρο από τη σειρά Herbalife24, στην σελίδα μας για τα Herbalife24 θα βρείτε μια περίληψη των προϊόντων, του στόχους τους, πότε θα πρέπει να λαμβάνονται καθώς επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να εξατομικεύσετε το δικό σας πρόγραμμα διατροφής.

HERBALIFE24 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα της σειράς Herbalife24 είναι ελεγμένα κατά παρτίδα από ανεξάρτητο τρίτο φορέα επιφορτισμένη με τον έλεγχο απαγορευμένων ουσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ετικέτα του προϊόντος ή επισκεφτείτε το www.informed-sport.com.

Τι είναι το Informed-Sport; Είναι ένα πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας για τα προϊόντα αθλητικής διατροφής, τους προμηθευτές στη βιομηχανία της αθλητικής διατροφής και τις εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρωμάτων. 

Τι κάνει; Το πρόγραμμα πιστοποιεί ότι όλα τα διατροφικά συμπληρώματα ή/και τα συστατικά με το λογότυπο του Informed-Sport έχουν ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες από το παγκοσμίου φήμης εργαστήριο ελέγχου ντόπινγκ LGC.

Τι σημαίνει αυτό; Για τους κορυφαίους αθλητές, το ντόπινγκ μπορεί να σημάνει το τέλος της καριέρας τους. Για τον ερασιτέχνη αθλητή, η πιστοποίηση Informed-Sport σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που καταναλώνετε είναι ασφαλή.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ HERBALIFE24

Όσοι ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό μπορεί να θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω από απλές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα. Παρακάτω ακολουθούν αποτελούν μερικές από τις πιο κοινές ερωτήσεις πελατών μας σχετικά με τη σειρά Herbalife24.

Σε τι διαφέρουν τα προϊόντα της σειράς Herbalife24 από τα κανονικά προϊόντα της Herbalife;

Η σειρά Herbalife24 αναπτύχθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των επαγγελματικών αθλητικών ομάδων και αθλητών που χορηγούμε. Τα προϊόντα της σειράς Herbalife24, από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από αθλητές όσο και από οποιονδήποτε συμμετέχει σε κάποια φυσική δραστηριότητα. Το θερμιδικό περιεχόμενο της Formula 1 και της Herbalife24 Formula 1 Sport είναι σχεδόν το ίδιο. Παρόλα αυτά, η Formula 1 Sport συντίθεται από πρωτεΐνη γάλακτος, η οποία αποτελείται από ένα φυσικό μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και καζεΐνης, ενώ η κανονική Formula 1 αποτελείται από πρωτεΐνες προερχόμενες από σόγια και γαλακτοκομικά προϊόντα. Η Formula 1 Sport περιέχει επίσης L-γλουταμίνη, ένα εξαιρετικό αμινοξύ. Τα επίπεδα κάποιων βιταμινών και ιχνοστοιχείων στη σειρά της Herbalife24 έχουν επίσης αυξηθεί προκειμένου να βοηθήσουν στην κάλυψη των υψηλών μεταβολικών αναγκών όσων είναι πιο δραστήριοι.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σειρά Herbalife24;

Η σειρά Herbalife24 είναι μια σειρά αθλητικής διατροφής για οποιονδήποτε αθλείται, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όποια σωματική άσκηση και να επιλέξουν, από το τρέξιμο μέχρι τη γιόγκα και το κολύμπι, αυτή η σειρά προϊόντων μπορεί να συνεισφέρει τόσο στην απόδοση τους κατά τη διάρκεια της άσκησης όσο και στην αποκατάστασή τους. Συνεπώς, ένας πιθανός χρήστης της σειράς Herbalife24 μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε, ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς μέχρι τα γυμναστήρια, στα πάρκα της περιοχής και στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Μπορώ να αναμείξω φρούτα στη Formula 1 Sport της σειράς Herbalife24;

Ναι, χρησιμοποιήστε τη Formula 1 Sport όπως θα χρησιμοποιούσατε μία κανονική Formula 1. Συνδυάστε τη με οποιοδήποτε φρούτο και λαχανικό και αναμίξετε το όπως κάνετε συνήθως.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν Hydrate της σειράς Herbalife24 αν δεν είμαι «επαγγελματίας αθλητής» ή όταν δεν γυμνάζομαι;

Ναι, είναι σχεδιασμένο για όλους. Το Hydrate της Herbalife24 βοηθάει στην πρόσληψη υγρών. Έχει μηδενικές θερμίδες, περιέχει ηλεκτρολύτες και καθόλου καφεΐνη οπότε μπορεί να καταναλώνεται όλη την ημέρα.

Γιατί τα προϊόντα της σειράς Herbalife24 είναι πιο ακριβά;

Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και την ακεραιότητα που χαρακτηρίζουν αυτά τα προϊόντα, παράλληλα με την υποστήριξη των ειδικών στην υγεία και την αθλητική διατροφή, η τιμή είναι αρκετά λογική δεδομένου ότι παρέχει στους αθλητές σωστή διατροφή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Επιπλέον, είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η επωνυμία της Herbalife υποστηρίζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλάζει τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων και αποτελεί συνεργάτη ομάδων, αθλητών και εκδηλώσεων, επιχορηγώντας και ενθαρρύνοντας τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε τώρα με μια επίσκεψη στο τμήμα του ιστότοπού μας για τα Herbalife24