Herbalife και Κριστιάνο Ρονάλντο - Νέα Αθλητική Χορηγία!

Herbalife & Christiano Ronaldo

Η Herbalife είναι πλέον ο επίσημος χορηγός διατροφής του διεθνούς ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται δικαιώματα δημοσιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και ποικίλες προωθητικές δραστηριότητες.

Η χθεσινή μέρα σηματοδότησε ακόμη ένα απίστευτο ορόσημο για την επωνυμία της Herbalife.

Μόλις ανακοινώσαμε ότι η Herbalife είναι ο επίσημος χορηγός διατροφής του διεθνούς ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται δικαιώματα δημοσιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και ποικίλες προωθητικές δραστηριότητες.

O Ronaldo, που παίζει ποδόσφαιρο για την Real Madrid F.C. στην Ισπανία είναι αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και ως ένα πραγματικά παγκόσμιο αθλητικό πρότυπο εκτός γηπέδου. Η Herbalife θα συνεργαστεί με τον Ronaldo για να βελτιώσει το πρόγραμμα διατροφής του και να του παρέχει μια σειρά προϊόντων αθλητικής διατροφής.

Το 5ετές, πολλών εκατομμυρίων, συμβόλαιο με τον Ronaldo συμπεριλαμβάνει δικαιώματα δημοσιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και ποικίλες από κοινού προωθητικές δραστηριότητες. Επίσης συμπεριλαμβάνει την ευκαιρία για την Herbalife και τον Ρονάλντο να συνεργαστούν με στόχο την ανάπτυξη μιας νέας, από κοινού, σειράς προϊόντων αθλητικής διατροφής με την επωνυμία και των δύο.

"Πιστεύω ακράδαντα στη σπουδαιότητα της σωστής διατροφής για μένα ως άτομο και εντός και εκτός γηπέδου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Herbalife καθότι είναι μια εταιρία με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και συνεισφέρει με μεγάλη εξειδίκευση και γνώση στον τομέα της αθλητικής διατροφής" είπε ο Ρονάλντο.

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές τους κόσμου και ένας άνθρωπος που ενσωματώνει την φιλοσοφία μας για την καλή διατροφή ως βασικό παράγοντα μιας υγιούς και δραστήριας ζωής και αποτελεί ένα πλεονέκτημα κλειδί στον ανταγωνιστικό κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού. Το πάθος και η πίστη του είναι βέβαιο ότι θα μεταφραστούν σε τεράστιες ευκαιρίες για την Herbalife και τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό του γι αυτή τη σχέση και ανυπομονούμε για το μέλλον μαζί του," είπε ο Michael O. Johnson, πρόεδρος και CEO της Herbalife.

Αυτή η συμφωνία αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος χορηγιών της Herbalife που έχουν ως στόχο την προώθηση του υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής. Ο Ρονάλντο μπαίνει στην ομάδα των περισσότερων από 100 αθλητικών χορηγιών της Herbalife στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες από όλον τον κόσμο, όπως η LA Galaxy στις Ηνωμένες Πολιτείες, η FC Pumas στο Μεξικό, η Βραζιλιάνική ομάδα Botafogo, η Spartak-Moscow στη Ρωσία, οι εθνικές ομάδες του Βελγίου και της Βενεζουέλας και βέβαια ο δικός μας Ολυμπιακός!