Ο Γιώργος Μουλίνος Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife

Herbalife & Γιώργος Μουλίνος

Ο Γιώργος Μουλίνος είναι το νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Herbalife (NAB). Δείτε την επίσημη ανακοίνωση!

Η Herbalife ενισχύει την Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής της καλωσορίζοντας τον ειδικό από την Ελλάδα

ΠΗΓΗ: Λος Άντζελες--(BUSINESS WIRE)

Η Παγκόσμια Εταιρεία Διατροφής, Herbalife (NYSE: HLF), καλωσορίζει τον κ. Γιώργο Μουλίνο, Ph.D., ειδικό στην αθλητική ιατρική και διατροφή, στην Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής της (ΝΑΒ) 

Η Επιτροπή Συμβουλευτικής Διατροφής αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς από όλο τον κόσμο στους τομείς της διατροφής και της υγείας, οι οποίοι ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της εταιρίας  σχετικά με τις αρχές της διατροφής, της σωματικής άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο καθηγητής David Heber, MD, Ph.D., διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες 

Για τα τελευταία είκοσι χρόνια ο κ. Μουλίνος έχει συμβουλευτικό ρόλο σε ένα εύρος αθλητικών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο ποδόσφαιρο, της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της Δάφνης, του Ιωνικού, της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πανιώνιου, της ΚΑΟΔ και του Πανελλήνιου στο μπάσκετ, στις ομάδες βόλεϊ ΤΑΚ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΤΑΚ Πανελλήνιος, της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς του 2004 και της Ομάδας handball του Πανελληνίου ΑΟ.

Ο κ. Μουλίνος είναι ανεξάρτητος σύμβουλος του Κολλεγίου BCH για την φυσιολογία της άσκησης και έχει εργαστεί ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό προπόνησης βόλεϊ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού. Είχε επιλεγεί από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφής, είναι μέλος στο Αμερικανικού Κολεγίου (Διαιτολογία και Διατροφή, καθώς και επαγγελματικό μέλος στο Αμερικανικού Κολλέγιο Αθλητικής Ιατρικής. 

Ο κ. Μουλίνος έλαβε διδακτορικό στην αθλητική ιατρική από το Πανεπιστήμιο Novi Sad στην Σερβία και μεταπτυχιακό τίτλο στην φυσιολογία της άσκησης και στην αθλητική διατροφή από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα. Ο κ. Μουλίνος έχει ολοκληρώσει εκτεταμένες σπουδές και στην γηριατρική διατροφή.

Δείτε το αρχικό άρθρο εδώ