Herbalife - Μαζί είναι καλύτερα!

Herbalife συνεργάτες Fit Club

H κοινωνική και υποστηρικτική πλευρά της Herbalife είναι τόσο σημαντική όσο τα ίδια τα προϊόντα. Σε όλο τον κόσμο οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife έχουν σχηματίσει μια κοινότητα ατόμων με κοινές ιδέες στο ταξίδι για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Με τη βοήθειά τους εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη πετύχει και διατηρήσει σπουδαία αποτελέσματα και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε περισσότερους να πετύχουν το ίδιο.

H κοινωνική και υποστηρικτική πλευρά της Herbalife είναι τόσο σημαντική όσο τα ίδια τα προϊόντα. Σε όλο τον κόσμο οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife έχουν σχηματίσει κοινότητες ατόμων με κοινές ιδέες στο ταξίδι για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Με τη βοήθειά τους εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη πετύχει και διατηρήσει σπουδαία αποτελέσματα και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε περισσότερους να πετύχουν το ίδιο.

Οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife είναι αυτό που κάνει τη Herbalife να ξεχωρίζει. Έχοντας τους πελάτες ως προτεραιότητα και παρέχοντας υποστήριξη, βοηθούν όσους θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή, να θέτουν τους προσωπικούς τους στόχους και να αναπτύξουν ένα υγιεινό και δραστήριο πρόγραμμα τρόπου ζωής που να ταιριάζει στον καθένα. Και επειδή οι έρευνες δείχνουν ότι είναι πιο πιθανό ο κόσμος να πετύχει τους στόχους του και είναι πιο εύκολο να ακολουθεί ένα πρόγραμμα με τη στήριξη άλλων ατόμων, οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife φέρνουν σε επαφή άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους, διοργανώνοντας δραστηριότητες που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους.

Συμβουλές για το πώς η κοινωνική πλευρά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας του σώματος σας από τον Gary Small, Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife. Ο Gary Small έχει γράψει πάνω από 500 επιστημονικά έργα και έχει λάβει διάφορα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για το έργο του σχετικά με την υγεία του εγκεφάλου και την υγιή γήρανση.

«Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους κοινωνικοί. Η ανάγκη μας για κοινωνικές και συναισθηματικές επαφές με άλλους ξεκινά από τα πρώτα χρόνια της ζωής και διαρκεί μέχρι τα γεράματα», αναφέρει ο Small. «Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι το να περνάτε ευχάριστο χρόνο με άλλους πραγματικά παρατείνει το προσδόκιμο ζωής. Είτε παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια είτε πηγαίνετε σε εστιατόριο με άλλους, πολλές μελέτες σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνουν ότι η ενασχόληση με τέτοιου είδους κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να είναι καλές για εσάς». Συνεχίζει, «Όταν συναναστρέφεστε με άλλους, αυτό μας βοηθάει να αποφεύγουμε αισθήματα μοναξιάς και προστατεύει την υγεία του εγκεφάλου. Η νοητική άσκηση να ακολουθούμε μια συζήτηση φαίνεται να διεγείρει και να προστατεύει τα κύτταρα του εγκεφάλου από τη φυσιολογική φθορά της γήρανσης. Η κοινωνική στήριξη δεν βελτιώνει μόνο τη διάθεση και τη μνήμη, αλλά και τη φυσική υγεία, όπως το να μειώνει την ανησυχία και το άγχος».

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, ο Small προσθέτει, επίσης, ότι, «Όταν είμαστε κοντά σε κάποια ομάδα ανθρώπων, αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ότι αποτελούμε μέρος σε κάτι σημαντικό και μας δίνει την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου. Μας ανυψώνει το ηθικό και μας βοηθά να αποκτήσουμε αυτοεκτίμηση. Απολαμβάνουμε επίσης τα πρακτικά οφέλη που μας προσφέρουν οι φίλοι, η οικογένεια, οι συνάδερφοι στην εργασία και οι γείτονες οι οποίοι μπορεί να είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν με μια βόλτα, μια φιλική κουβέντα ή συμβουλή όταν το χρειαζόμαστε».

Γι' αυτό τον λόγο οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife διοργανώνουν μια σειρά από διάφορες δραστηριότητες, από Shake Parties μέχρι Fit Clubs, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες στην επίτευξη των στόχων τους με τον κοινωνικό τρόπο που μπορούν και επιθυμούν να διατηρήσουν.

Τί περιμένετε λοιπόν; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να μπείτε κι εσείς σε μία από τις ομάδες Herbalife που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα και να ξεκινήσετε μαζί μας το ταξίδι σας για τον νέο σας εαυτό!