Νέα & Ανακοινώσεις για προϊόντα Herbalife Nutrition

Απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του OPEN BEYOND TV "Ευτυχείτε!" της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019, στην οποία ο διάσημος σεφ Γιώργος Τσούλης, με τη βοήθεια της παρουσιάστριας της εκπομπής Κατερίνας Καινούργιου, ετοίμασε 2 γλυκές, θρεπτικές και υγιεινές συνταγές με τη χρήση των προϊόντων της Herbalife Nutrition - Smoothie με γιαούρτι, φράουλες και Formula 1 Strawberry Delight - Πρωτεϊνούχες Τρούφες Σοκολάτας με Herbalife24 Rebuild Strength.
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Αγριοφράουλα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του OPEN BEYOND TV "Ευτυχείτε!" στην οποία ο Παραολυμπιανικής Μάκης Καλαράς, μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου για την υποστήριξη που του παρέχει η χρήση των προϊόντων της αθλητικής σειράς Herbalife24 κατά τη διάρκεια της προπόνησης του.
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Φρούτα του Δάσους για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Καλωσορίστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Café Latte για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Δοκιμάστε το νέο υποκατάστατο γεύματος με τη νέα πλούσια και ελαφρώς πικάντικη γεύση Spiced Appple για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Υποδεχτείτε ένα νέο γευστικό και κρεμώδες υποκατάστατο γεύματος με γεύση μπανάνας, το οποίο θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τον έλεγχο του βάρους.
Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-3 τώρα είναι πιο ισχυρό, περιέχοντας περισσότερα EPA και DHA Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανά κάψουλα†.
Θέλετε περισσότερες εδώδιμες ίνες στη διατροφή σας; Το βελτιωμένο Ποτό Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες ίνες, τώρα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!
Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα Herbalife SKIN και δείτε το δέρμα σας να αλλάζει κάθε μέρα! Τα Herbalife SKIN είναι μία σειρά φροντίδας και...
Ο ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης σας! Διαθέσιμο για παραγγελία! Ο ιδανικός τρόπος για να καλύψετε τις...