Συνταγή Ρόφημα Herbalife Βατόμουρο Αμύγδαλο

Συνταγή Ρόφημα Herbalife Βατόμουρο Αμύγδαλο

Για ένα απολαυστικό, υψηλής ποιότητας σε πρωτεΐνη ρόφημα που είναι ιδανικό για πριν ή μετά την προπόνηση, δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή όπου η ιδιαίτερη γεύση των βατόμουρων συνδέεται τέλεια με τα αμύγδαλα και την κανέλα.


Πλούσιο σε γεύση και γρήγορο στην παρασκευή, το Herbalife Ρόφημα Βατόμουρο & Αμύγδαλο παρέχει 255 θερμίδες και 28γρ πρωτεΐνη ανά μερίδα, μετατρέποντας το σε μία θρεπτική και βολική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό, μεσημεριανό ή για βραδινό γεύμα.

Απλά ανακατέψτε τα παρακάτω συστατικά και προσθέστε το σε ένα σέικερ ώστε να το απολαύσετε ενώ βρίσκεστε εκτός.

  • 2 κουταλιές Formula 1 Βανίλια
  • 1 κουταλιά Πρωτεϊνούχο Ρόφημα
  • 250ml νερό
  • ½ κούπα φρέσκα/κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 8 ωμά αμύγδαλα • ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Πείτε μας την γνώμη σας! Αναρτήστε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #ShareAShake. Ικανοποιήστε τον ουρανίσκο σας και δείτε όλες τις υπόλοιπες συνταγές για σέικ για μία μικρή έμπνευση.

Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τη δική σας συνταγή, αναμίξτε την αγαπημένη σας γεύση Herbalife Formula 1 με τα φρούτα ή λαχανικά της επιλογής σας. Και να θυμάστε, πριν προσθέσετε τα επιπλέον συστατικά, η απολαυστική σειρά ροφημάτων Herbalife Formula 1 παρέχει μία εξαιρετική ισορροπία υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά και επιπλέον βότανα όταν παρασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα του προϊόντος.