Herbalife Πρωτεϊνούχο Ρόφημα: Ένα Προϊόν - Δύο Επιλογές

Herbalife PDM Πρωτεϊνούχο Ρόφημα

Αυτό το ευέλικτο προϊόν με γεύση βανίλιας μπορεί να καταναλωθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Μία έξυπνη λύση για να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες σας σε πρωτεΐνες!

Μία έξυπνη λύση για να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες σας σε πρωτεΐνες!

Αυτό το ευέλικτο προϊόν με γεύση βανίλιας μπορεί να καταναλωθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους!

Προετοιμάστε το ως ένα νόστιμο, πλούσιο σε πρωτεΐνες σνακ με λίγες θερμίδες ή προσθέστε το στο αγαπημένο σας ρόφημα Formula 1 για ένα πιο απολαυστικό, πλούσιο και κρεμώδες αποτέλεσμα.

Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα παρέχει τα εξής διατροφικά πλεονεκτήματα:

  • 15 g καλής ποιότητας πρωτεΐνη
  • 7 g υδατανθράκων
  • 20 βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
  • Μπορεί να παρασκευαστεί και με νερό

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟΥ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ

Για να παρασκευάσετε ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα ως σνακ:

Απλά προσθέστε δύο γεμάτες κουταλιές (28g) πρωτεϊνούχου ροφήματος σε 250ml νερό, ανακατέψτε και απολαύστε! Πιείτε το το πρωί ή το απόγευμα για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πρωτεΐνες.

Παρασκευάστε ένα Ρόφημα Formula 1 με την προσθήκη του πρωτεϊνούχου ροφήματος:

Προσθέστε μία γεμάτη κουταλιά (14g) πρωτεϊνούχου ροφήματος σε δύο κουταλιές από το αγαπημένο σας ρόφημα. Προσθέστε 250 ml νερό, ανακατέψτε και απολαύστε ένα πλούσιο, κρεμώδες, απολαυστικό ρόφημα, γεμάτο θρεπτική αξία!

Γιατί οι πρωτεΐνες είναι σημαντικές;

Οι πρωτεΐνες είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής. Είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των κυττάρων και την αποκατάσταση των ιστών.

Το σώμα μας δεν μπορεί να αποθηκεύσει πρωτεΐνη, ούτε να τη συνθέσει από μόνο του, επομένως είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε επαρκή ποσότητα κάθε μέρα.

Η πρωτεΐνη είναι ένα πολύ βασικό θρεπτικό στοιχείο για όσους ακολουθούν μια δραστήρια ζωή ή προγράμματα διαχείρισης βάρους, επειδή μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυικής μάζας.

Πόση πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνω;

Η Herbalife συνιστά την κατανάλωση 1-2 γραμμαρίων πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους για τα άτομα που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, ένας άνδρας που ζυγίζει 70 kg θα πρέπει να καταναλώνει περίπου 70-140 γραμμάρια πρωτεΐνης, ενώ μια γυναίκα που ζυγίζει 45 kg θα πρέπει να καταναλώνει περίπου 55110 γραμμάρια πρωτεΐνης καθημερινά.

Προσπαθήστε να καταναλώνετε πρωτεΐνη κάθε 3-4 ώρες και διαιρέστε την ποσότητα ομοιόμορφα σε όλα τα γεύματά σας, συμπεριλαμβανομένων και των σνακ.

Να θυμάστε: οι τακτικές ώρες κατανάλωσης σνακ και γευμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην αποφυγή διακυμάνσεων στα ενεργειακά επίπεδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (ή της υπερφαγίας στο τέλος της ημέρας), επομένως φροντίστε κάθε γεύμα και σνακ σας να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες και χαμηλό σε θερμίδες.

Αποκτήστε το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife εδώ!