Πολύ νόστιμο το τσουρέκι, δε λέω, αλλά έχει μέσα 2 συστατικά που μας φορτώνουν θερμίδες χωρίς να μας δίνουν πολλά θρεπτικά στοιχεία (κενές θερμίδες δηλαδή): το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη. Αυτά καταλήγουν να γίνονται λίπος στο σώμα μας και αυτό δεν το θέλουμε… έτσι δεν είναι; Στη συνταγούλα αυτή αυτά δεν υπάρχουν για να τρώμε τσουρέκι θρεπτικό, χωρίς να γινόμαστε κι εμείς σαν τσουρέκι!
Πώς κατάφερα να έχω ελευθερία και να ορίζω τον χρόνο μου όπως θέλω εγώ!
Εδώ είναι η δική μου εκδοχή για σπανακόπιτα. Θρεπτική, ελαφριά, γρήγορη & εύκολη στο φτιάξιμο.
Αν ακούσατε για τα προϊόντα της Herbalife και δεν ξέρετε ποια να πάρετε δείτε αυτό το βίντεο!
Ακούμε πολλά για το μεταβολισμό, και συχνά κατηγορούμε τον "χαμηλό μεταβολισμό" μας για την ανικανότητά μας να διατηρήσουμε το βάρος μας υπό έλεγχο. Δείτε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το ρυθμό μεταβολισμού και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον αλλάξουμε.
Η υγιή όψη της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα μας!
Οι πρωτοπόροι στον τομέα του fitness βραβεύτηκαν πρόσφατα στα νεοσύστατα Fitness Awards και ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Herbalife Nutrition.
Απολαύστε το νέο λαχταριστό και με υπέροχη γεύση υποκατάστατο γεύματος, Formula 1 Free From για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Ένα προϊόν για τις περιπέτειες της ζωής, μεγάλες ή μικρές, το νέο προϊον της Herbalife Nutrition, High Protein Iced Coffee έχει παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα κρύου καφέ που κυκλοφορούν στην αγορά.
Ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας την φουλ χακαρισμένη "Μπατζίνα" μου!!! Για όσους δεν ξέρετε τι είναι η Μπατζίνα, είναι η τεμπέλικη κολοκυθόπιτα...
Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για σοκολάτα με το νέο Formula 1 Πλούσια Σοκολάτα για τον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους* σας.
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Herbalife Nutrition, ο Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, βραβεύτηκε από τα Healthy Diet Awards.