Θέλετε μια συμβουλή; Μην χορταίνετε με κενές θερμίδες. Ο όρος "κενές θερμίδες" ακούγεται κάπως αντιφατικός.. κάπως σαν τον "κρύο ιδρώτα". Σε...
Εφαρμόστε αυτές τις ιδέες για έξυπνες παραγγελίες όταν τρώτε έξω και θα διατηρείτε πάντα τον έλεγχο των θερμίδων σας, της όρεξής σας και της...
Μικρές αλλαγές στις συνταγές σας μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη εξοικονόμηση θερμίδων. Η αντικατάσταση μερικών συστατικών μπορεί να κάνει τα σπιτικά φαγητά πολύ πιο υγιεινά.
Κάντε τα καθημερινά σας είδη πρώτης ανάγκης όσο πιο υγιεινά γίνεται. Οι μικρές αλλαγές στα τρόφιμα που αγοράζετε κάθε μέρα μπορούν προσθετικά να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα. 
Αποφάσεις της Νέας Χρονιάς – μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Αυτή τη χρονιά αντίθετα κάντε μικρές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες που θα φέρουν μεγάλα αποτελέσματα.
Η εποχή των γιορτών πλησιάζει και ξέρετε τι σημαίνει αυτό – πάρτι, διακοπές και φαγητό! Δυστυχώς, ενώ αυτές οι δραστηριότητες των γιορτών μπορούν να είναι ιδανικές για τη διάθεσή μας, συνήθως δεν είναι και τόσο καλές στο να μας βοηθήσουν να φτάσουμε τους στόχους μας για fitness και υγεία.
Ψάχνετε για μια δίαιτα κατάλληλη για δραστήριους ή πιο μεγαλόσωμους ανθρώπους; Αυτή η δίαιτα 2200 θερμίδων περιλαμβάνει τρία γεύματα και τρία σνακ την ημέρα.
Μια δίαιτα 1800 θερμίδων περιλαμβάνει τρία γεύματα και τρία σνακ κάθε μέρα για να παρέχει στο σώμα σας συνεχιζόμενη ενέργεια και όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεστε.
Δεν ξέρετε πώς είναι μία δίαιτα 1500 θερμίδων; Ορίστε μερικά μενού - δείγματα για 3 ημέρες με νόστιμες, υγιεινές επιλογές. 
Ψάχνετε μενού για δίαιτα 1200 θερμίδων; Αυτή η δίαιτα 1200 θερμίδων σας δίνει 3 καθημερινά μενού πλήρη σε διατροφικά στοιχεία.
Τα πλάνα δίαιτας μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα εάν μόλις ξεκινάτε και δεν ξέρετε τι θα πρέπει να τρώτε ή πόσο. Δείτε εδώ πλάνα δίαιτας για 1200, 1500, 1800 και 220 θερμίδες.
Αέρια, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα είναι κοινά πεπτικά προβλήματα. Δείτε τι τα προκαλεί και 7 συμβουλές για να τα αποφύγετε.